![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | VAND Call of Duty 2 Pachetul este complet si sigilat: DVD + Manual + Cd-key Pret: 70 RON! La ******** jocul costa 70 RON insa platesti transportul si astepti cateva zile! Y!M: cent_romanesk E-mail: cent.romanesk@gmail.com | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Intr-adevar transportul la ******** este undeva pe la 17RON dar la Diverta/Best este tot 70RON si se si gaseste. Si nu o spun din auzite, l-am vazut la 2 puncte de distributie. Oricum fiind sigilat si al tau, astea conteaza intr-o mica masura.
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Ma intereseaza pe mine .....cum facem se ne intilnim sa il cumpar ????? ![]() Ai PM ! Thx .
__________________ Accesorii si modificari console pe loc, de fata cu clientul. Garantie nelimitata ! "The Chip Master saves the day"! ![]() ![]() | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| @Donely, te pot ajuta eu cu un COD2 : http://forum.computergames.ro/43-vin...-original.html @yahoo07 :Scuze ca am postat aici, dar am inteles ca deja l-ai vandut pe al tau. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
doar 60-50 RON call of duty 2, nou, sigilat, orginal ??? wtf....si eu care stringeam 2 M ca sa il iau orginal....se pare ca din cauza apartiei CoD 3 a scazut pretul la asta
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |