![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti |
nu sariti cu principii si teorii ca are un scop onorabil antrebarea mi-a fost furat id-ul si-l vreau anapoi am chiar si ip-ul idiotului,daca se poate afla o adresa sunt dispus sa platesc aiwa -daca deranjaza thread-ul,sterge-l multumesc | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
daca este contul tau trimite frumos o plangere oficiala la administratorii site ului pe care ai contul si explica'le problema.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mai bine scrielel lor,....
__________________ Ready to HELP when needed !!!!!!!!!!!! Jocuri, Filme, ORICE PRODUS DIN UK , ieftin la mine pe thread | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
id-ul, zip code, birthday, si security question nu pot fi schimbate, so cut the crap
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
zip code - ul si tara de provenienta pot fi schimbate dupa aia ca le-am schimbat si eu, si mi-e mi-a fost furat id-ul si mi-am facut altul, e mai simplu eu nu inteleg cum reusesc sa ti-l fure
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Eu ti-am mai zis sa cut the crap, da' nu vrei sa m-asculti. Ok, so nu aveam la cunostinta ca se poate schimba zipcode-ul, dar oricum, celelalte NU pot fi schimbate. De-aia si zice la "My Account" ca datele sunt "in file". Adica nu le poti accesa nici tu, ca "proprietar". Intrebarea secreta e obligatorie, nu mai spune ca n-ai avut. Toate campurile cu *steluta* sunt obligatorii. Ce sa le faci frate daca-si pun "12345" parola sau nickname "gigel" si parola "gigel123" sau gigel(anul nasterii). Ata ete. Oricum, yahoo este un serviciu de mail free asa ca fii sigur ca nu-ti vor raspunde aia in veci la mesaje.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Bucuresti |
din nou esti pe dinafara m3 se prea poate sa fie obligatorie anterbarea(chiar numai styu desi am 10 id-uri)dar nu mi-a cerut-o pt recuperarea parolei... vezi ce poti schimba an contul tau .....ca zip codu' sigur se poate schimba daca nu am TOATE datele nu pot recupera parola.... si codul 12345 nu-l folosec decat astia ca tine..... ZAT am pus o antrebare simpla''cine stie sa sparga parole de mes''si nu am gasit pe nimeni pana acum.... asa ca nu are rost sa vorbesc cu handicapati thread closed | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |