![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand cont original Steam cu mai multe jocuri(Counter-Strike 1.6, Condition-Zero+Deleted Scenes, Half-Life1, Half-Life 2 +3 addonuri, Day of Defeat+ Source, Counter-Strike Source si inca cateva... contul este original, il detin de cateva luni bune, este facut pe mail-ul meu, detin intrebarea secreta...toate se schimba la fata locului...nu este crack-uit sau pack , este pe numele meu...se exclud din start tepuielile si tranzactiile online...stii da-mi pass ca il verific si etc...faze dastea. Il dau pentru ca am alt cont doar cu CS 1.6 si imi este de ajuns. Nu sunt amator de Source, H-L2, CZ si restu` jocurilor. Am atasat si 2 poze.
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... Last edited by helium; 27-01-2008 at 09:50.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Threadul se poate inchide...mersi CG
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti Mall |
Am intrebat pentru ca am si eu un cont de-asta care sta degeaba. Nu vroiai sa spui, puteai sa ma ignori, cum a facut helium. Nu trebuia sa incerci sa pari erudit
__________________ Da-mi ADD sa-ti dau IGNORE!!! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
iti dau un sfat sa nu te arunci si sa fi realist: fa un cumul al sumei si da-l cu 30% din valorea reala
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... fara dare de mita... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti Mall | am vrut sa sune neutru, nu altfel ![]() avand in vedere ca orange box e 45USD + TVA, pentru 17 USD (cam atat ar fi 30%) nu merita agitatia. multumesc, am aflat ce vroiam sa stiu
__________________ Da-mi ADD sa-ti dau IGNORE!!! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
orange box-ul are doar HL2, HL2 Episode 1 si 2, Portal si Team Fortress 2...Source nu apare, celelalte addonuri HL2?, Condition Zero nu apare in box...Day of Defeat la fel(care si asta e la randul lui 20$)
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |