![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti | vand sistem A64+Lcd+Boxe
anuntul este pentru un prieten: va descriu pc-ul in mare,din ce imi aduc aminte,unele piese trebuie sa fie in garantie. Case+sursa (neagra,nu stiu modelul) mb Asus 754 cu agp A64 2800+ 2*512 ram Hdd 80Gb seagate video leadtek 6600GT 128Mb DVDRW asus negru fdd negru placa de sunet creative audigy 2 monitor AMW 17" Lcd negru Boxe Logitech x530 toate sint foarte putin folosite si arata ca noi,pentru detalii suplimentare va rog sa-l contactati pe el,un pret nu stiu exact si nici el nu este foarte decis dar pentru ca regulamentul ma obliga voi posta un pret de 22 mil pentru tot sistemul pentru ca nu vrea sa-l dea pe bucati. evident ca puteti sa-i faceti voi oferte telefonic. Contact: Florin 0722306208 si ii spuneti ca sinteti interesati de pc...asta daca sinteti ![]() Bafta! DAP,din cauza unor probleme cu netul si a faptului ca pagina forumului imi apare ca un simplu text amestecat fara alte chestii am postat unde nu trebuia ![]() Rog un moderator sa mute la sectiunea Vanzari Hardware
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |