![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Bucuresti | Vind - "black box" contine half life 2, portal, team fortress 2
dupa cum spune si titlul , vind - "black box" aka. orange box. contine 4 jocuri half life 2 - episode two, portal, team fortress 2 si inca un joc mai vechi mai putin important pachetul contine CDKey-ul original si nu contine dvd-urile jocurile se downloadeaza de pe net prin aplicatia STEAM. dupa ce se introduce serial number-ul respectiv apar jocurile care se pot lua free, adica cele enumerate mai sus. orange box-ul contine dvd-urile si serial number-ul pachetele sunt sigilate, am 3 bucati pret... nici nu stiu cat sa cer. avind in vedere ca pe net pachetul costa 49.99 de dolari eu vreau 49.99 de lei ![]() PS. jocul PORTAL este genial !!! Last edited by fanete; 16-10-2007 at 12:39.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Esti din Bucuresti ? Pozi pune niste poze, te rog ? Si ca o remarca: Black Box contine Half-Life 2 Episode 2, Team Fortress 2 si Portal (si evident este o cutie neagra). The Orange Box contine in plus, pe langa cele 3 mentionate mai sus, si Half-Life 2 Episode 1 si Half-Life 2 (nu mai era de spus ca este in format portocaliu).
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Black Box a fost anulat ! Asta spunea in stirea de acolo si apare in mai multe locuri, google it! Am cautat in steam daca exista Black Box, nu a gasit nimic, iar alt argument ca Black Box nu exista este si faptul ca Valve a facut posibila donarea jocurilor vechi incluse in pachetul Orange Box catre prieteni ai posesorilor. Respectiv, daca cineva avea Half Life 2 deja il putea dona cuiva in cazul in care vroia sa isi cumpere Orange Box.
__________________ Shoot first ! ask questions later | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Bucuresti |
salutare baieti. uite ca sunt la munca acum si nu va pot da link-ul de la BLACK BOX sau sa va dau poze... diseara ajung acasa si uploadez ![]() a fost anulata varianta retail din cate cred eu. am pachetele de la niste placi video ati. utilizatorii au folosit placile strict pentru editari video etc si nu aveau nevoie de pachetul cu jocuri. ceea ce vind eu este o "coala" neagra impaturita in doua pe care este scris mare "BLACK BOX". pe spate este linkul care trebuie sa il accesezi pentru a downloada jocurile. inauntru (este sigilat) este un CD-Key care ti-l va cere la instalarea pachetului. eu am instalat pachetul si este foarte simplu de utilizat. banuiesc ca stiti de aplicatia "steam". in meniul aplicatiei exista tab-ul "my games" unde veti gasi jocurile enumerate mai sus. ma gasiti pe yahoo la id dj_tiesto_ro sau la telefon 0722.747.824 | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
am gasit link -= Black Box Cancellation Won't Affect ATI Bundle =- http://www.maximumpc.com/article/bla...ect_ati_bundle | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
nu stiu ce intelegi tu prin bundle.... bundle este un joc full, oferit gratis la unele placi mai pricopsite. eu am atasat si poze cu "pachetul" si am facut si un print screen la aplicatie. aveti cele 4 jocuri pe care le puteti instala cind doriti. dupa cum vedeti eu am instalat decat portal si half life. sper ca v-ati lamurit cu ce vreau eu sa vind | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Din ce am inteles mai are 3 astfel de pachete (CD Key-uri) nefolosite. Cu astea iti faci tu cont cu datele tale. Screenshot-ul cu aplicatia Steam este facut de pe contul sau. fanete, te-am contactat pe Y!M si nimic. Spune-mi o ora cand te gasesc.
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Bucuresti | ma scuzi dar... daca nu citesti tot anuntul imi vei lasa o impresie gresita despre tine daca nu ti-ai dat seama pina acum ce vind eu aici. dar eu cred ca tu vrei sa fii carcotash si sa imi poluezi topicul aiurea.... cat despre ceilalti vad ca au inteles. este simplu. sunt 4 jocuri care se pot downloada cu acel serial number care este inauntrul pachetului prin aplicatia steam. aveti pozele cu pachetul ce vind si cu alplicatia cu care iei jocurile de pe net. ala ce vedeti acolo este contul meu creat cu unul din cd-key-uri pe care NU il voi vinde. PS. Shade® , acum sunt, da nu esti tu | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Am deja o teapa luata cu HL2 de la un tip care in aparenta era serios. PS: si daca eu sunt carcotas...nu i-ai vazut pe "adevaratii" forumului. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Salut! Sunt interesat si eu de un pachet black box. Care este pana la urma pretul?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |