![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Licenta e de tip academic: Il cumpar de pe net, primesc pe mail serial number si aplicatie de tip*.exe care imi downloadeaza automat iso-ul. Il scriu pe cd si folosesc serialul. Mai mult nu am! Si da, e nefolosit, se activeaza foarte bine si nu merge decat pe un singur pc! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
NU. 2)Hai ca esti tare, tu vinzi ISO-uri de Windows downloadate de pe internet (torrente,cumva?) si seriale "cumparate" ?!? Ia sa vedem, oare cine mai poate sa downloadeze ISO-uri de Windows, sa le scrie pe cd/dvd si sa ofere seriale de windows (cu sutele)?Hm..oare or fi multi care pot face asta?
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Nu torrent, nu cu sutele! Aplicatia se cumpara de mine si apoi mi se ofera un download manager care in afara de a scoate iso-ul cu pricina nu stie altceva. Nu pot lua de 2 ori aceeasi aplicatie. Si cat despre drept sau nu, eu le am, sunt prea multe pt o persoana si consider ca de au nevoie, sa ii las si pe altii sa beneficieze de ele Nu vand cu sutele si sub nici o forma nu alerg sa le vand cat mai repede cu putinta. Nu fug dupa banii aia. Nu le folosesc (Linux User) si nici nu ma lovesc de ele.Eu practic le am, cate una din fiecare, cine are nevoie, ne intalnim si ii dau. Cine nu, ok. Citeste, observa, trece mai departe. Fine with me. Ca nu o sa le cumpere nimeni: iarasi sunt multumit. Last edited by MrWizard; 25-03-2008 at 08:57.. Reason: add an idea | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
CHASTIA ASTA SUNA A PIRATERIE stiu ca nu-ti place dar nu eu am facut regula jocului ci baietii de la micromoft ce nu permit astfel de vanzari! CLOSED
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |