![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 | C&C The First Decade + CS 1 Anthology + NFS + BF 2 toate sigilate
C&C The First Decade - am 3 bucati - 100 ron fiecare Counter-Strike 1 Anthology - am 3 bucati - 40 ron fiecare Deasemenea mai am cate un exemplar: C&C Generals Deluxe Edition (contine si Zero Hour) NFS Underground 2 NFS Most Wanted Battlefield 2 60 ron fiecare Toate sunt pentru PC si toate sunt sigilate | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 |
C&C The First Decade ( toate C&C de la inceput pana la Zero Hour) - mai am 1 bucata - 100 ron Counter-Strike 1 Anthology - am 3 bucati - 40 ron fiecare C&C Generals Deluxe Edition (contine si Zero Hour) NFS Underground 2 NFS Most Wanted Battlefield 2 60 ron fiecare | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 |
C&C The First Decade ( toate C&C de la inceput pana la Zero Hour) -100 ron Counter-Strike 1 Anthology - am 3 bucati -30 ron fiecare C&C Generals Deluxe Edition (contine si Zero Hour) NFS Underground 2 NFS Most Wanted Battlefield 2 50 ron fiecare | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
cum arata C&C The First Decade si ce contine? are manual? are toate C&C-urile de la origini pana in prezent? da-mi o lista cu ce are, te rog, sau un link, ceva.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 | http://www.buygames.ro/commandconque...rstdecade.html Contine toata seria pana la Generals:Zero Hour. Are manual cu cdkeyuri pt toate jocurile. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
sunt interesat de C&C First Decade - daca arata bine toate CD-urile/DVD-urile. maine ajung in bucuresti, in zona Unirii. iti pot oferi 80 ron. daca e ok asa, da-mi sms sau tel. la 0727/323.854 - Mihai
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Shadoe > oferta se mentine. voi fi si maine in bucuresti si putem face targul daca raspunsul e da.
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Shadoe > mai da-mi te rog, inca o data nr de tel, sau da-mi un sms. astazi vin iar in bucuresti si poate reusesc sa imi fac timp sa iau si C&C-ul. multumesc!
|
| | #12 (permalink) | ||
|
da, am primit, multumesc! e posibil sa ajung luni in bucuresti, iti dau un sms inainte daca vin, ca voi stii dimineata, la 8.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |