![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti | Psychonauts si Might & Magic VII
Am urmatoarele jocuri pe care as vrea sa le dau la schimb pe alte jocuri (nu neaparat impreuna) – astept oferte. Pozele din interiorul cutiei de Psychonauts sunt de la jocul meu, cel din anunt e sigilat. - Psychonauts (sigilat) - Might & Magic VII (editie Sold-Out, desigilat) Mentionez ca de obicei iau jocurile sa arate bine si in raft, asa ca va rog sa nu-mi propuneti editii Sold Out, bundle-uri de la placi video, diverse compilatii sau reeditari (xploziv, bestseller sau altele asemanatoare – doar editii retail originale, de preferat cu cutia si manualul in engleza). Asta e si motivul pentru care dau Might & Magic. Nu vreau neparat jocuri noi, dar sa fie jocuri bune (fara Big Motha Truckers sau mai stiu eu ce). De asemenea, nu ma intereseaza nimic legat de sport sau simulatoare auto/moto. De exemplu, m-ar interesa un Morrowind GOTY, Baldur's Gate 2, Warhammer 40,000 etc. In functie de joc, sunt dispus sa completez si cu o diferenta de bani, daca e cazul. PS. Daca intereseaza pe cineva, mai am si un Diablo II in franceza (fara expansion, desigilat, cd-key nefolosit pe net) - pot sa pun si poze. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
up
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |