![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ieftin diverse jocuri, primesti si cadou :)
Salut O sa-mi cumpar niste colectii in curand si o sa ajung sa am dubluri pe la jocuri asa ca vand urmatoarele: - Falout1/Fallout2/Fallout Tactics: 20 ron impreuna (toate 3 sunt varianta aia galbena "BestGames" de se vindea la di-verta acu ceva timp) - The Longest Journey: 10ron (editie XPLOSIV) - Command & Conquer Generals Deluxe Edition: 30 ron; contine Generals si Zero Hour, are cd key-uri (pe care le-am folosit doar la instalare si nu am jucat multiplayer, jocul e cam neechilibrat pentru multiplayer dar e fun single player); editie EA Games Classics (NU e varianta de cutie mare care vad ca apare pe Google cand cauti deluxe edition pentru jocul asta, e o carcasa normala de joc putin mai groasa ca are 4 cd-uri inauntru) - FEAR: 30 RON; are si serial (nu l-am folosit); e editie "BestSeller" Daca cumparati oricare din produsele de mai sus in valoare totala de cel putin 30 RON primiti la alegere (cata vreme nu le-am dat deja cadou la altcineva, o sa updatez aici disponibilitatea) fie Hitman 2 Silent Assassin (varianta Sold Out) fie Broken Sword (tot Sold Out). Ambele sunt fara carcasa (adica au disc-ul si coperta pentru carcasa). Produsele sunt desfacute si au fost folosite dar se afla in stare foarte buna (deoarece cand cumpar un joc primul lucru pe care il fac este sa creez o imagine de disc pe hdd a discurilor jocului si apoi voi instala doar de pe acea imagine ca sa nu uzez disc-ul, evident folosesc si nocd "patch" ca altfel ar fi useless). Daca vi se pare prea mare pretul la un produs puteti spune ce pret vi se pare corect desi sunt destul de mici incat nu prea e loc de reducere de pret zic eu. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
KristalFM din pacate nu ma intereseaza jocurile alea, multumesc pentru intentie. stamate_filip: in principiu pot trimite dar ar fi 2 probleme de rezolvat - din cate stiu rambursul la posta normala dureaza 2 saptamani or so iar eu plec din tara inainte de asta si deci nu apuc sa ridic banii; o solutie ar fi un curier altul decat posta romana care lucreaza mai rapid dar asta inseamna mai multi bani pentu tine (ca tu platesti pretul transportului pana la urma) - un alt aspect, daca tot o sa dai o "gramada" de bani pe transport (relativ la pretul produsului) nu mai bine iei si alt produs (macar Longest Journey la 10 ron) sa iti trimit si unul din cele 2 cadouri? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |