![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti | Battlefield 2 pc-dvd
jocul este aproape nou si l-am cumparat pt ca mai luasem un pc sa joace amandoi baietii mei BF2 in acelasi timp,dar la unul din pc-uri am renuntat in scurt timp. Jocul este impecabil,adica discul,se ofera si contul creat cu acel serial pt a nu exista discutii,eu nu mai am nevoie de el,au fost facute cca 3000 pct pe acel cont,se poate continua sau se poate face cont nou. pret: 70 ron nediscutabil. Cristi 0723661383,aici sau pm pt contact.
__________________ | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
bah ce chestie interesanta,de la carnatii din poza ai luat jocul? sa-l stapanesti ssi sa-l joci sanatos.pacat ca pretul e extrem de mic pentru ca jocul nu exista de fapt. stii ce simplu e sa vinzi fantome cu 0.1 ron? eu nu l-am gasit in stocuri cu pret sub 130 ron,pana una alta asta nu e bisnita,pretul e su magazin. si mai sint si atat de imbecili incat jocul full dupa cum zic ei e mult mai ieftin decat BF2 simplu sau Deluxe dupa cum se vede pe site.
__________________ | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
da si eu m-am mirat cand am vazut ca BF 2 e mai scump decat cel cu complete collection. Prima data am crezut ca e o vreo greseala de pret. Jocul l-am primit foarte repede a doua zi dupa ce am dat comanda l-am si primit. Jocul e bun nu are probleme cd-keyurile au mers si ele.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |