![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Joc Fallout 3 original,sigilat!
dupa cum se vede si in titlu vand jocul Fallout 3 original,sigilat Bethesda Softworks Fallout 3 PC Jocul a fost castigat la un concurs! Pret : 120 negociabil in limita bunului simt Pot trimite si in tara ! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
iti dau un crt de 17' pe el
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
am urmatoarele chestii pe care le-as putea oferi la schimb: -cooler AM2 stock de X2 4450e nou nefolosit, cu pasta preaplicata pe el -cooler AM2 stock de X2 3800+ folosit ~1 an, stare buna cred (sta in cutie de vara trecuta) -procesor AM2 X2 3800+ 89nm 65W folosit ~1 an, sta si asta intr-o cutie din vara, mergea perfect cand l-am scos -3 ventilatoare lian-li de 120, 1500RPM, au fost folosite cam o saptamana si de atunci au stat pe undeva pe sub pat (tre sa le caut) -tv-tuner leadtek xp rm, folosit cam 18 luni, sta in cutie de 4 luni (nu merge pe Vista 64 din lipsa de driveri, merge perfect insa in xp 86 si vista 86) -diverse accesorii gen cabluri VGA, IDE, SATA etc daca te intereseaza ceva din cele de mai sus, trimite un PM eventual si cu diferente (+/-)
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |