![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2009 |
Vand bitdefender 2009, ultima editie, pachet original, sigilat Pachetul contine licente pentru 3 calculatoare timp de 1 an sau 1 calculator pt 3 ani. pret 55 ron. in magazin 117 ron. Antivirus Softwin BitDefender Antivirus 2009 Retail 1 an, 3 calculatoare Softwin BitDefender Antivirus 2009 este cea mai buna solutie pentru protectie impotriva virusilor, a programelor de tip spyware, a tentativelor de frauda si a furturilor de date personale. Antivirusul scaneaza in timp real traficul intern si blocheaza accesul tuturor tentativelor de infiltrare in calculatorul dumneavoastra. Caracteristici Versiune Antivirus 2009 Tip Retail Numar licente 3 Durata licenta 1 an Functii Folseste putine resurse ale sistemului, NouModul laptop - nu este afectata autonomia de lucru cand laptopul functioneaza pe baterie Altele Cerinte sistem: Windows XP cu Service Pack 2 (32/64 bit) sau superior Procesor de 800 MHz sau superior 256 MB de memorie RAM (recomandat 512 MB) 300 MB de spatiu liber pe hard disc Windows Vista (32/64 bit) si Windows Vista SP1 Procesor de 800 MHz sau superior 512 MB de memorie RAM (recomandat 1 GB) 300 MB de spatiu liber pe hard disc Adorable : 0761697686 Last edited by adorable; 22-04-2009 at 13:00.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
vreau sa stiu un detaliu , antivirusu se activeaza prin user/pass , practic vreau sa stiu daca imi schimb pc-u dupa 1 luna , mai e valabil ?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |