![]() |
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
1 a fost dat. Mai raman 2(dintre care 1 e rezervat).. Upzor. Accept schimb in special cu urmotoarele jocuri ( Garrys mod , Hl 2 ep 1/ep 2 , DOD : S ). Dupa cum am spus mai sus eu dau licenta primul iar voi imi cumparati jocul/imi dati giftul/imi dati licenta. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
Up ! Edit : Ofer si o licenta de Age of conan ce va permite sa jucati 30 de zile.Aceasta o dau doar la schimb(impreuna cu cea de speedball desigur) pe Half life 2 Episode Pack (15 euro).Dupa cum am spus , voi oferi eu primul licenta/licentele. Last edited by GhostyAbudy; 12-07-2009 at 13:22.. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
Up Licenta Speedball 2 - La schimb pe : Garry's mod ,Portal , Half Life 2 : EP 1 , Half Life 2 : EP 2 , DOD:S , si ce mai aveti gifturi sau sunteti dispus sa cumparati un joc pe steam pana-n 10 euro si sa mi-l oferiti drept gift.Desigur prioritate au cele mentionate mai sus.. Licenta Speedball 2 + Licenta Age of Conan ( va permite sa jucati 30 de zile dupa care trebuie platita subsciptia lunara) - La schimb pe : Half Life 2 Episode pack Momentan mai am 2 licente de Speedball 2 (dintre care una e rezervata) si una de Age of Conan.. Mentionez ca licentele de Speedball 2 merg activate prin steam. Pentru a inlatura orice dubiu voi oferii eu primul licenta/licentele celor care au Trade Raiting mai mare de 1. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
Licenta Speedball 2 - La schimb pe : Garry's mod ,Portal , Half Life 2 : EP 1 , Half Life 2 : EP 2 , DOD:S , si ce mai aveti gifturi sau sunteti dispus sa cumparati un joc pe steam pana-n 10 euro si sa mi-l oferiti drept gift.Desigur prioritate au cele mentionate mai sus.. Licenta Speedball 2 + Licenta Age of Conan ( va permite sa jucati 30 de zile dupa care trebuie platita subsciptia lunara) - La schimb pe : Half Life 2 Episode pack Momentan mai am 2 licente de Speedball 2 (dintre care una e rezervata) si una de Age of Conan.. Mentionez ca licentele de Speedball 2 merg activate prin steam. Pentru a inlatura orice dubiu voi oferii eu primul licenta/licentele celor care au Trade Raiting mai mare de 1. Cine cumpara pachetul ( Age of conan +Speedball 2) Va primii un cd-key Trial Edition (10 zile) al jocului World In Conflict. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |