![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| The Sims 3 <<valabil 3 zile>> collector's edition
Cumpar URGENT Sims 3, de preferinta Collector's Edition, stiu ca e si in magazin, da' poate gasesc mai ieftin, right? Dupa astea 3 zile (miercuri 24-vineri 26) nu mai e valabil, multumesc.
__________________ Am bani de dat... am datorii la stat..-------------------------------------- Diverse Componente | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
azi expira, da?
__________________ Am bani de dat... am datorii la stat..-------------------------------------- Diverse Componente | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Hai frate, chiar nimeni? in UK e echivalentul a 2 mil, la noi 3, e normal?? parca era cineva care aducea din UK cu un adaos micut?... Vreau sa fac cadou unul din asta in prima jumatate a lui iulie cuiva.. Sau poate a primit careva cadou unul si nu ii place?...
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Rezolvat, closed.
|
| | #5 (permalink) | ||
|
la noi e mai ieftin... iar sims 3 simplu e la pret de pomana. ![]() Produs The Sims 3 Collectors Edition (PC DVD) Produs The Sims 3 (PC DVD)
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Hai jura-te.. daca e mai ieftin in alta parte ala simplu, imi dai versiunea collectors contra factura de la astalalt si diferenta o suporti tu?... Asta asa, in afara de faptul ca tocmai spusesem ca threadul se poate inchide..
|
| | #7 (permalink) | ||
|
dude, tu ai spus ca la noi e 3 milioane si la ei 2. eu ti-am aratat ca nu costa 3 nici macar la Diverta (iar astia sunt flamanzi de fel), deci in alte parti il vei gasi la preturi mai mici. era o informare, nu un atac, wtf?!? ostilitatile tale sunt nejustificate. aici e forum, nu-i pe strada in titan.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
chill dude, la felul in care ai zis ["la noi e mai ieftin"] am crezut ca esti divert-ionist.. ![]() aia la diverta au facutara alta duda.. au avut pret pe site 164 de lei la vers collectors (am dovada, pdf cu cu pagina..) si dupa ce am primit si un mail de confirmare (!!!) ca ala e pretul si ca va fi available dupa 10 iulie, l-au facut 250.. asta explicatie pentru faptul ca m-am repezit la tine, daca te incalzeste cu ceva. revenind la preturi, in hypermarkets e mai ieftin un pic decat la DOL, doar ca vers collectors nu e de gasit decat cu 3 mil (in mediagalaxy). cam asta ar fi, si imi aminteste de vremurile cand eram lammer de prima mana pe la chip pe forum.. hehe, tinerete..
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |