![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Brasov | Licenta Windows Vista Ultimate SP1
Vand DVD Windows Vista Ultimate SP1 cu licenta.Neinstalat. Astept oferte. Licenta e valabila 1 an(?) din cate scrie pe plicul de la MS. Voi incerca azi sa aflu detalii despre asta. Cred ca e o greseala. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pune pretul si clarifica parea cu valabilitatea ca altfel o sa primesti tot felul de oferte(aberante chiar, ai vazut cu ochii tai).Partea cu PRETUL e OBLIGATORIE, citeste regulamentul. 4. In cadrul sectiunii PUBLICITATE produsele scoase la vanzare NU se vand in sistem de licitatie! In acest sens fiecare produs scos la vanzare va avea OBLIGATORIU un pret estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vanzare ce are drept pret "nu stiu cat ar face" sau "astept oferta voastra"! Dupa caz se precizeaza daca suma ceruta e negociabila sau nu! ATENTIE - pretul estimativ nu trebuie sa depaseasca pretul oficial! Computer Games Online SRL nu incurajeaza BISNITA!
__________________ Last edited by butucel92; 06-07-2009 at 09:57.. Reason: Ca sa inserez citatul din regulament | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Brasov |
Am doar o foaie de la ei care zice ca licenta ar fi valabila un an. Licenta o obtii dupa ce te inregistrezi la MS pe site. Eu nu l-am folosit niciodata. La telefonul dat de ei inca nu raspunde nimeni. Mai incerc sa dau de cineva de la MS. Daca e intr-adevar valabil 1 an, pretul este 200 RON fix. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |