![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ESET Nod-32 AntiVirus 2009 v4 + SMARTSECURITY v4
Salut , Dupa cu reiese din numele topicului vand urmatoarele : 2 LICENTE (USERNAME + PASSWORD ) pentru ESET Nod32 AntiVirus 2009 v4 PRET : 65 RON 1 LICENTA (USERNAME + PASSWORD ) ESET Nod32 SmartSecurity 2009 v4 Pret : 75 RON NU DISPUN DE CD / DVD ORIGINAL ! LICENTELE SUNT ORIGINALE SI NEACTIVATE !!! CONTACT ; PM / mailm4n@gmail.com /add YM : mailm4n@yahoo.com
__________________ www:~# id uid=0(root) gid=0(root) groupes=0(root) www:~# | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
M-ar tenta una din astea: "2 LICENTE (USERNAME + PASSWORD ) pentru ESET Nod32 AntiVirus 2009 v4 PRET : 65 RON " Am doua intrebari: 1. Pentru ce perioada sunt valabile? 2. Ca nu ai CD n-ar fi o problema (aplicatia se descarca free de pe situl Eset), dar ce vinzi exact? Fara o dovada scrisa (factura, bon fiscal, certificat de licenta) nu am nici o garantie ca acelasi cod nu a fost vandut si altei persoane si nici nu pot dovedi legal ca l-am cumparat si nu l-am aflat de pe net...
__________________ tel: 0722859607 YM: vladimir898909 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| nod 32
Salut , Lincetele devin active din momentul activarii ,ca metoda de verificare ,cu ajutor userului si password`ului poti lua softul de pe site ,adica dupa Best Free Antivirus Software Trial: Free Home, Business and Gaming Download from ESET o sa iti ceara user si pass pe care eu le detin ! Nu am cum sa le vand mai multor persoane ...nu ma ajuta cu nimic ,decat sa imi iau injuraturi si sa imi stric clientela ,daca te-au uitat pe feedback`ul meu ,iti dai seama ce fel de persoana sunt si ce fel de produse vand !deci nu vand aceleas produse mai multor clienti ! Mai exact cum spune in anunt : VAND USERNAME SI PASSWORD ! FARA CD sau Acte ,gen bon ,factura !iti dai seama de ce ...ptr ca sunt de 3 4 ori sub pretul real! M-ar tenta una din astea: "2 LICENTE (USERNAME + PASSWORD ) pentru ESET Nod32 AntiVirus 2009 v4 PRET : 65 RON " Am doua intrebari: 1. Pentru ce perioada sunt valabile? 2. Ca nu ai CD n-ar fi o problema (aplicatia se descarca free de pe situl Eset), dar ce vinzi exact? Fara o dovada scrisa (factura, bon fiscal, certificat de licenta) nu am nici o garantie ca acelasi cod nu a fost vandut si altei persoane si nici nu pot dovedi legal ca l-am cumparat si nu l-am aflat de pe net...
__________________ www:~# id uid=0(root) gid=0(root) groupes=0(root) www:~# | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Si eu as fi interesat de user/passw pt. ESET v4 dar cum pot fi sigur ca va fi valabil 1 an ?
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |