![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Batman Arkham Asylum
Este de fapt vorba de un voucher care permite descarcarea legala a unei copii a jocului Batman Arkham Asylum. Mai multe detalii : Promotie Nvidia_3D_Discovery Pret : 60 lei (exact jumatate din pretul trecut pe site la produsul respectiv). Contact : thread sau PM (raspund rapid), telefon : 0770.136853 (ma gasiti doar intre anumite ore, asa ca prefer contact direct pe forum).
__________________ Cumpar placi video si audio vechi | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
puteai sa spui in titlu ca e vaucher. cd key-ul oricum e 53 ron pe g 2 play cu livrare imediata
__________________ "The lord of murder shall perish, but in his death he shall spawn a score of mortal progeny. Chaos shall be sown in their footsteps. So Sayeth, the wise Alaundo" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ai dreptate, insa am mentionat in anunt. Pretul devine 50 lei. Accept (si chiar mi-ar conveni) schimburi cu alte jocuri. Crysis, UT3, etc.
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ultima incercare : 40 lei, doar azi si maine, voucherul este nefolosit, maine seara il scot de la vanzare si descarc jocul si mi-l instalez. Serios, pentru mai putin de 40 lei nu merita vandut, e un joc foarte reusit si nou, chiar daca e doar voucher, tot joc original e. Deci azi sau maine : 40 lei sau schimb cu un alt joc, de exemplu Crysis Collector's sau Crysis Maximum Edition sau UT3 sau alte shootere reusite.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu, merci, nu-mi placa deloc jocurile respective, vreau schimb cu ceva shooter (FPS), ceva mai vechi, gen Crysis, UT3, RTCW, chiar si Max Paye 1 sau 2.
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Dead space ,undying sau serious sam 2 ?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |