![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Citeva jocuri PC originale
Vind urmatoarele jocuri PC originale: Diablo 2 + Lord of Destruction 40 lei The Godfather 30 lei Crysis Warhead 50 lei Starwars Battlefront 30 lei Supreme Commander 40 lei Call of Duty Game of the year + United Offensive 40 lei Half Life 2 Game of the year 50 lei Heroes of Might and Magic 3+4 50 lei Contact: ionut76@hotmail.com Prefer sa le dau personal in Bucuresti, dar pot trimite si in provincie cu plata ramburs a jocului si a transportului (inca 7 lei).
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
Vreau eu Diablo 2 + LoD. 40 RoN, sunt din Bucuresti. Nu ma intereseaza daca sunt sigilate sau nu, insa vreau sa bag CD-keyul la contul de battlenet. Asa ca in cazul in care nu sunt sigilate, mergem la o sala sa le verificam. Daca e ok, da mesaj pe privat. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Cd key-ul merge, am jucat eu cu el anul trecut. Cred ca glumesti cind zici ca mergem la o sala sa le bagam, nu ? Jocurile nu sunt sigilate, le-am jucat acum ceva timp, nu ma mai atrag si am decis sa le dau.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |