![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: Renegade Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti | Are cineva Siver ?
Salut !!! Mai joaca cineva Siver ? Eu as vrea sa-l joc...il am de foarte mult timp, dar am un cd zgariat rau si nu mai merge, si ani de zile nu am gasit pe nimeni care sa il aiba. Daca cineva de pe acest forum are Silver Full CD il rog frumos sa imi spuna.
__________________ The real returned. Be aware... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
am versiunea in italiana .. nu am stiut nici eu pina nu am bagat cd u ( rile) ... circula impreuna cu revista ... THE GAME MACHINE ( parca ) .. daca vrei .. da de veste
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
N-am intrat de ani de zile pe aici...draga Burvi...tie ti-l dau pe degeaba ca te cunosc Dar cred ca mesajul asta n-o sa-l citesti niciodata. In caz contrar mail. PS: daca nu-l vrei gratis il a(vea)u si la BEST...250000...o suma mica anyway.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Io am avut o varianta de Silver dar avea ceva bug-uri... in sensul ca se bulea imaginea la un moment dat si trebuia sa dai ESc de 2 ori al rind sa isi revina. Era f f enervant.. din 2 in 2 minute... se intimpla la intrare/iesire din decor... Stiti cumva despre ce este vorba? 10x Thor out!
__________________ Liberate tu te me ex inferis! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |