![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vind 6 CD-ROM-uri originale cu creatii automobilistice ale firmei Volkswagen.
Vind 6 CD-ROM-uri originale Made in Germany cu creatii automobilistice ale firmei Volkswagen. Toate Cd-urile sint superbe au o prezentare extraordinara de la coperti si pina la continutul interactiv si full multimedia. Poti chiar in functie de ce motorizare, culoare si ce accesorii vrei sa aiba pe ea sa afli pretul exact !!! Cd-urile contin urmatoarele masini: Lupo, New Beetle, Golf III, Golf IV si Passat. Pret 14 USD bucata sau 50 USD toate sau le dau la schimb cu diverse. Telefon 0742 955 456 SAU 0722 732 580 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
prietene, pe niste kestii care le-ai luat gratis tu ceri 14$/buc ??? cdurile astea erau date gratis acum 2-3 ani pe www.gratuitati.ro si acum le-ai scos la vanzare ?? macar ai bunul simt si cere un pret decent.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Gratis??? Fa-mi tu mie rost de aceste cd-uri gratis! Eu am dat pe ele anul trecut un controler SCSI Dar hai sa urmam alt fir logic : Daca tu primesti gratis , sau cistigi un concurs, sau ti se da un cadou - o masina , un procesor , un scuter, etc tu il dai GRATIS???? Sincer eu nu sint Societate Caritabila!!! De ce nu incepi prietene sa dai cadouri din tot ce ai primit gratis de-a lungul anlior??? E foarte usor sa fi lup moralist, foarte usor pe banii si lucrurile altuia Asta e pretul meu si sti ceva e ca la radio sau TV nu iti convine postul treci la altul E simplu!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nu te infierbanta .... nu vad unde am zis sa le dai gratis ... am zis sa ceri "un pret decent", nu 14 USD/ buc. daca tu crezi ca am exagerat atunci iti ofer io vreo 2-3 cate mai am p-acasa "gratis" si le vinzi tu la 14 usd. oricum nu prea ai ce face cu cdurile, sunt numai si numai de prezentare, nu este nici macar o mica schema tehnica a autovehiculului. mai bine spuneai ca ai discurile si faci copii la ele. poate la 30k cdul aveai mai mult succes.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Sistemul ELSA (Electronic Service Information System) incepe de la cateva sute bune de Euro. Considerandu-ma un oarecare pasionat in domeniul auto, am colectiile VW, Mercedes, BMW si Opel (cam 22 CD-uri, plus soft-ul de navigare pe un CD), dar caut de ceva vreme orice catalog de marci japoneze sau englezesti - structura informationala tip ELSA sau ceva asemananator. Daca sunt originale, pretul mi se pare acceptabil. Se amortizeaza rapid la un magazin auto sau un service decent. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
matrix --- am scris mai sus ... sunt niste cduri de "oarecum" prezentare, nu au nimic in comun cu ELSA .... stiu si io cat costa ... vezi ca era un site la rusi cu comanda pe net si aveau chiar si cduri cu nova, berlina si supernova (detalii tehnice si repere). daca il mai gasesc iti dau un link.
|
| | #10 (permalink) | ||
|
uite ... ti-am pus ceva aici ... dar sunt numa de cumparat .. o sa vad daca gasesc si alea free de la rusi ![]() http://www.repairmanual.net/automobiles/1997/41/9373
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |