![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| R4W_SX Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] | Vand urmatoarele CD-uri
Vand urmatoarele CD-uri superurgent: NFS HP2 (manual, licenta, CD) =======> 10 $ Colin McRae 2 (la fel) ==============> 7 $ Colin McRae 3 (le fel) ==============> 20 $ Intrucat am deja cumparatori pentru tot in afara de CMR 2, ati face bine sa va grabiti daca le vreti. Deasemenea vand si colectia mea de filmulete cu curse de masini underground (curse pe autostrada, fuga de politie, liniute legale & ilegale, protagonisti DOAR masini japoneze sport, Supra, RX-7, Eclipse, Acura Integra, Honda etc etc & musclecars americane, doar chestii hardcore, fara prostii), aflata pe 5 CD-uri de cate 700 MB, aprx 110-140 filme pe un CD, calitate minim VCD. =============> 70.000 lei / CD Sony 700 MB (minim 2 CD trimit). Va rog nu sariti in sus la pret, banii aia sunt complet justificati daca va ganditi ca le-am downloadat prin dial-up, si avand in vedere ca sunt fff rare si greu de gasit. Asemenea CD-uri se vand in afara cu 5-10 $ (tot de persoane fizice, nu va ganditi ca vreo firma se complica sa faca colectii de genu asta). ADMINI, va rog, putina atentie, CD-urile nu se afla sub incidenta si nu incalca absolut nici o lege de copyright (nici legile forumului), sunt disponibile spre download pentru oricine pe diverse siteuri complet legale, NICIDECUM ftp-uri warez (asta ca sa lamurim si provenienta). Singurul motiv pentru care cer bani pe ele este doar timpul imens si garla de bani dati Romtelecomului...evident si munca mea. Daca aveti orice fel de intrebari, va rog dati mail la underground_race@yahoo.com. Pe forum nu voi intra prea des pana la sfarsitul verii, sunt foarte ocupat, deci daca aveti orice fel de intrebari, intrebati-ma pe mail (il verific odata la 2-3 zile, stau doar cateva minute pe net, din acea cauza nu intru pe forum, asi intra eu, dar nu am timp). Preturile de mai sus nu includ si taxele postale, care oricum sunt mici...5.000 pentru un CD din cate stiu... C ya. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |