![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Tomb Raider Angel of Darkness de vanzare .. pret 500.000 lei
Tomb Raider Angel of Darkness de vanzare .. pret 500.000 lei DVD BOX 2 CD uri Descriere În Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness o serie de crime oribile o vor aduce pe Lara în conflict cu un sinistru Alchimist şi cu o organizaţie secretă a unor indivizi puternici învăluiţi în mister. În centrul acestor mistere se află Picturile Obscura - cinci opere de artă din secolul al 14-lea, pe care Alchimistul doreşte cu disperare să le recupereze. Acuzat de uciderea fostului său mentor, Werner von Croy, Lara devine o fugară. Hăituită de poliţie, ea îl urmăreşte pe Alchimist într-o întunecată şi sângeroasă lume a trădărilor şi răzbunărilor, în care depinde numai de ea să înfrângă diabolica alianţă şi să îi oprească pe aceştia să îşi dezlănţuie imensele puteri asupra lumii.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) Last edited by dark_one; 17-12-2003 at 12:00.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
bonus ... CD ul cu Big Mutha Truckers ( cred ca se numeste jocul ) .... De asemenea de vanzare Rainbow Six : Raven Shield + Will Rock ... pret 500.000 lei Aquanox + Master Rallye -- 500.000 lei
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
daca au virusi io zic sa ii dai in judecata pe producatori .. si iti garantez eu ca te imbogatesti /// evident e vorba despre jocuri originale nu despre piraterii .. din aceasta cauza pretul este mai ridicat .. dar evident tu stiai asta ...
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
sunt bundle de la placi video?
__________________ Sticky: Proiect pentru copiii saraci! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
da --- imi pare rau ca nu am specificat numai tomb raider are carcasa DVD ..restul sunt CD only + cs key unde e cazul ... Ma rog carcasa de plastic pusa de mine.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |