![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucharest |
Se doresc oferte concrete pentru descrierea de mai jos. Determinanti : timpul si pretul . Tehnologia mai putin . Ceva sa mearga si pe windoes. Multiuser, pentru 1 server si minim 7 statii. DESCRIERE:Un soft care sa introduca/monitorizeze toate ofertele/comenzile facute catre clienti. Asta se traduce in romaneste in felul urmator : Exista o interfata de introducere a ofertelor pt un client care in momentul in care se da BT - bun de tipar - devine COMANDA. Ca design trebuie sa aiba 2 butoane de SAVE > unu de salvat oferta si unu de confirmat comanda . Cimpuri : DATA NUME LUCRARE CLIENT > DDLIST + NEW FURNIZOR>DDLIST + NEW SPECIFICATII TEHNICE >EDITBOX CANTITATE COST PRODUCTIE COST CLIENT DEAD-LINE PRODUCTIE DEAD-LINE CLIENT CREAZA OFERTA INCHIDE LUCRARE Cuvinte cheie: Lucrare < comanda < oferta1,oferta2, oferta3 etc O comanda trebuie sa fie capabila sa tina minte cit mai multe oferte. Tot sistemul asta trebuie sa aiba Search, Edit, Index unic (comanda), Sortari(data,furnizor,client,lucrare, etc) Raportare, Access prin retea (vezi un php cu interfata web), Multiuser atita timp cit nu se lucreaza pe aceeasi comanda. Sper ca ati inteles ceva .... astept raspunsuri si daca cumva mi-a scapat ceva nu ezitati sa imi spuneti. Va multumesc pentru timpul acordat acestui email.
__________________ Netsport. Pentru miile de suporteri care fac posibile evenimentele sportive. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
avem oameni care se pot ocupa de asta. daca vrei, spune. se face contract? esti firma, ceva? ca sa stim cum procedam in eventualitatea incheierii unui contract.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
Da, daca convin termenul de executare si pretul. Se poate face si contract care sa fie ferm , se poate lucra si a la Ro sa mai scapam de impozite. Eu zic ca oricum o sa facem o intalnire daca se prefigureaza ceva. Daca ai vreun dubiu fata de seriozitate lasa-ma sa ti-l dobor. http://www.clubafaceri.ro , ma gasesti acolo, o sa ma gasesti si in pagina de multe luni inapoi si de aici multe luni inainte. E o intermediere pentru unul din clientii nostri. Noi facem soft dar nu de genul acesta ( mai exact nu mai facem de genul acesta ) mersi de reply si daca crezi ca putem schiba date da-mi pe privat. in plus ma gasesti pe YM si MSN mai tot timpul, chipintaci Claudiu
__________________ Netsport. Pentru miile de suporteri care fac posibile evenimentele sportive. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
ok. voi intreba persoanele avizate prin firma daca vor sa castige niste extra money, a la RO so... pana atunci voi examina site-ul pe care mi l-ai dat, daca doresti www.gnet.ro sau www.blominfo.ro iti stau la dispozitie.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
OK. daca au extra time si nu considera o mare bataie de cap realizarea a ce am scris mai sus abia astept cateva mailuri.
|
| | #6 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
kluba: nu mai scrie in culori. Forumul CG are mai multe teme, iar pe ce folosesc eu culorile pe care le-ai folosit fac postul tau de necitit. Stii cum se vede un verde fosforecent pe un background gri? Ne poti demonstra calitatile de web designer pe site-ul personal, nu aici.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucharest |
Hei, daca nu ai gasit ceva care sa'ti placa mult, da-mi un mail la mish@mish.ro. Tzi'l fac de pe o zi pe alta (am clasele facute pentru salvare, cautare etc) si daca imi dai specificatii clare ca sa nu il refac de zece ori ne intelegem sigur si la bani. mish http://mish.ro mish@mish.ro | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |