![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand colectie impresionanta de aproximativ 300 cd-uri de jocuri, filme, software. Dau cd-urile cu tot cu borsetele in care le tin, care sunt foarte frumoase si au costat o gramada de bani Jocurile sunt testate, merg toate, contzin cdkey-uri, nocd-crakuri, patchuri etc... Filmele sunt calitate DivX si au subtitrari in romana. Majoritate blankurilor folosite sunt TDK = calitate maxima. Pentru promptitudine ofer bonus doua cd-keyuri originale unul de Warcraft3ROC si unul de Warcraft3FT. Pret 250 $. Aveti mai jos o lista in Excel, inca nu am avut timp sa o updatez cu toate noutatile dar e suficent... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
huh? nu te vad bine in ochii moderatorilor... mai bine sterge repede pana nu vad... e cam ilegal ce faci...
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
OKA .... Imi pare rau dar oricat de simpatic imi esti sint totusi nevoit sa te tin pe tusa 1 luna pentru acest TOPIC! Ca ai gresit total cu el dar mai ales ca ai si continuat! Si asa ca am primit numeroase observatii cu acest post deschis de tine Asta e ...data viitoare sa te gindesti de 2 ori si sa postezi 1 data!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |