![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ce mod mai bun de a-ti imbogati raftul cu jocuri originale in cutii vintage decat sa cumperi superbul,istoricul si plin de amintiri "Asheron's Call" cu suma amarata de numai 5 euro ? ![]() Acest joc va atrage privirile oricarui cunoscator intrat in casa ta,fiind unul dintre cel mai cunoscute mmorpg-uri,iar cutia cuprinde toate materialele originale:CD,manual,harta,chiar si materialele de inregistrare si suportul tehnic Last edited by Assassin; 08-12-2006 at 05:40.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Zeeker! - iar tu? acu pe bune - mai ai si alte jocuri originale? eu cel putin as fi interesat, dar daca mai ai si altele. Asheron nu prea ma tenteaza.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Mai am Full Court Press si Outpost dar ele sigur NU sunt de vanzare.Ele vor sta in vitrina in biroul meu la un moment dat,pentru ca le-am luat ca premiul 1 la concursurile Speed Player 1 si 3 organizate de revista Computer Games.Intre ele va trona DIPLOMA (da,se dadea asa ceva ) de concursul Speed Player nr.1.De asemenea PRICELESS ![]() Dar ce voiam eu sa intreb de fapt este UNDE SUNT APLAUDACII ?Pe cand o sectiune pe situl COMPUTER GAMES despre concursurile organizate de revista COMPUTER GAMES si castigatorii? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |