![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
well, avem noi la firma. incearca sa iei legatura cu ESRI - noi cel putin asa am facut. ne-au trimis cutia cu softul (parca vreo 2 cd-uri), manuale (super prezentate, dar dupa parerea mea, risipa de foi la multe chestii) si cheie hardware pentru retea. adica o licenta. faza nasoala e ca nu putem folosi ArcGIS 8.3 decat la un computer pe retea, oricare. dar inca unul daca mai vrea sa intre, da mesaj de eroare. asta e licenta. daca mai voiam inca una, trebuia platita. si tot asa. oricum, mai folosim din cand in cand ArcGIS 8.1, care are si o varianta in care il poti folosi pe oricate workstation-uri doresti la un moment dat. daca vrei, putem vorbi pe mail (mihaic@gnet.ro) si vedem cum facem. sa-mi zici domeniul de utilizare, in fine, daca esti novice, e greu softu'. dar vorbim, ok? astept mail!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ah, inca o chestie. costa foarte mult. varianta mai minimala, asa, ne-a costat, daca nu ma insel, cam 7500$. o varianta full, care include 3D Scene (full) si niste componente pentru dezvoltatori plus componente pentru o gramada de chestii topografice si GIS, ajunge si la 23000$.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ok.. vorbim, nu e nici o problema!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |