![]() |
| | #1 | ||
| Vand multe jocuri originale din colectie Preturi inca nu pun pt. ca sunt multe jocuri si n-are sens sa stau sa dau preturi aprox. la fiecare, mai ales ca nu stiu daca ar fi interesat cineva. Imi spuneti jocul de care sunteti interesat si eu zic un pret. In principiu s-ar vinde toate, daca gasesc o oferta buna pentru unele dintre ele (in special syberia, fahrenheit si or mai fi cateva). Contact aici sau pm. Acestea sunt: Virtual Pool 3 Postal 2 Vampire Bloodlines Chronicles of Riddick Syberia Collector's Edition Beyond Good and Evil Celebrity Deathmatch Aquanox Rome Total War Fable CSI Miami Tony Hawk's Underground 2 Hitman Contracts Port Royale 2 Magic the Gathering Battlegrounds UT 2004 Halo Fahrenheit GT Legends Driv3r Silent Hill 3 Evil Dead Regeneration Black Mirror True Crime Streets of LA The Sims Triple Deluxe The Curse of Monkey Island Armed and Dangerous Lego Star Wars Immortal Cities Children of the Nile Dungeon Siege 1 + Legends of Aranna Diablo 2 + Lord of Destruction Divine Divinity Baldur's Gate 1 + Tales of the Sword Coast Baldur's Gate 2 Patrician 3 Uru Ages Beyond Myst Darwinia Creature Conflict Dragon's Lair 3D Battlefield 1942 Deluxe Edition Sim City 4 Deluxe Edition Medal of Honor Pacific Assault Black & White 2 Collector's Edition LOTR Ballte for Middle Earth Uefa Champions League 2005 Tiger Woods PGA Tour 2005 Athens 2004 Torino 2006 Prince of Persia Sands of Time Prince of Persia Warrior Within GTA 3 Warhammer 40k Dawn of War Impossible Creatures UFO Aftershock Deaux Ex Invisible War Tribes Vengeance Splinter Cell 1 Special Edition Splinter Cell Chaos Theory Half Life 2 Manhunt Fritz Chess 8 Freedom Force vs The 3rd Reich Neverwinter Nights Gold Planescape Torment + Soulbringer Fallout 1 + Fallout 2 Sid Meyer's Pirates
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. | |||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Poti pune un pret la urmatoarele jocuri ? Chronicles of Riddick Rome Total War Sim City 4 Deluxe Edition Black & White 2 Collector's Edition Fallout 1 + Fallout 2 | ||
|
| | #3 | ||
| un pret la urmatoarele jocuri: Magic the Gathering Battlegrounds The Curse of Monkey Island Lego Star Wars Diablo 2 + Lord of Destruction Dragon's Lair 3D Medal of Honor Pacific Assault GTA 3 | |||
|
| | #4 | ||
| Accepţi schimburi? Dacă nu, aş vrea şi eu un preţ estimativ pentru următoarele jocuri: Vampire Bloodlines Chronicles of Riddick Beyond Good and Evil Fable Fahrenheit | |||
|
| | #5 | ||
| sal, ti-am lasat un pm astept cu nerabdare raspunsul tau ![]()
__________________ I am Fire and Life Incarnate... | |||
|
| | #6 | ||
| As vrea si eu un pret pentru urmatoarele jocuri: UT 2004 Dungeon Siege 1 + Legends of Aranna Baldur's Gate 1 + Tales of the Sword Coast Baldur's Gate 2 Prince of Persia Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Warhammer 40k Dawn of War Half Life 2 Neverwinter Nights Gold Planescape Torment + Soulbringer Fallout 1 + Fallout 2 Sid Meyer's Pirates Fable
__________________ "Fear is The Mindkiller" | |||
|
| | #7 | ||
| Am trimis pm. Valabil doar pt. Bucuresti.
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. | |||
|
| | #8 | ||
| up
|
| | #9 | ||
| Vandut GT Legends. Accept si schimb cu filme.
|
| | #10 | ||
| ti-am zis intr-un pm dar nu mi-ai raspuns, ma intereseaza diablo 2 + expansion, mai ales daca este in stare foarte buna. dau cash, dar te-ar interesa si un schimb? far cry original, dvd, plus o suma de bani ( http://forum.computergames.ro/43-vin...-original.html ) ?
|
| | #11 | ||
| Aveam impresia ca ti-am raspuns. Inca nu sunt decis daca dau d2u. Schimb cu farcry oricum nu m-ar interesa. Te anunt zilele astea ce m-am decis, scuze de nehotarare.
|
| | #12 | ||
| ok, atunci astept un raspuns de la tine ![]()
|
| | #13 | ||
| Up. Reducere la mai multe jocuri cumparate.
|
| | #14 | ||
| Up, multe jocuri sunt intacte.
|
| | #15 | ||
| Pret la Sim City 4 Deluxe Edition si Neverwinter Nights Gold?
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #16 | ||
| tony hawk`s underground 2 pretz? [pm daca se poate?]
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #17 | ||
| up
|
| | #18 | ||
| Fallout 1 + Fallout 2 pret pe PM plz
__________________ Pelicanii zboara!!! | |||
|
| | #19 | ||
| Sus, negociabil la peste doua jocuri.
|
| | #20 | ||
| Sunt interesat de .. : UT 2004 Half Life 2 Halo Beyond Good and Evil
__________________ I drink apple encider. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|