![]() |
| | #27 (permalink) | ||
|
Nu, sorry, nu mi se par preturi corecte. Apropo, daca nu va convine pretul dat de mine, aratati-mi, pe pm ca e verificat mai des, unde ati vazut oferte la jocurile date de mine si eu incerc sa fac un pret in functie de alea. Tineti cont ca majoritatea jocurilor mele sunt intacte si in stare perfecta.
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Te rog frumos, incerci sa pui o lista de preturi, cel putin pentru 50% din ele ... Asta daca nu-ti rapeste prea mult timp. Eu de exemplu sunt interesat de mai multe exemplare din "mica" ta colectie. Vreau sa vad preturile, si sa-mi aleg, sa vad daca-mi convine. Astept .
__________________ I drink apple encider. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Postal 2 - instalat o singura data, merge pe internet, e ca nou, cu manual, 65 ron Vampire Bloodlines - 75 ron, instalat o data, ca nou, manual Chronicles of Riddick - instalat o data, stare perfecta, quick guide, e director's cut, 85 ron Beyond Good and Evil - neinstalat, manual, 65 ron Celebrity Deathmatch - instalat o data, manual, 50 ron Aquanox - neinstalat, manual, 50 ron Rome Total War - neinstalat, manual, 80 ron CSI Miami - instalat o data, ca nou, manual, 65 ron Tony Hawk's Underground 2 - neinstalat, manual, 65 ron Hitman Contracts - neinstalat, manual, 60 ron Magic the Gathering Battlegrounds - neinstalat, manual, am inteles ca are si multiplayer online, 65 ron Halo - neinstalat, manual, multiplayer, 70 ron Driv3r - instalat o data, stare perfecta, manual, 65 ron Silent Hill 3 - neinstalat, manual, 70 ron Evil Dead Regeneration - neinstalat, manual, ca nou, 60 ron Black Mirror - neinstalat, manual, 55 ron True Crime Streets of LA - neinstalat, manual, 65 ron The Sims Triple Deluxe - instalat o data, 3 expansionuri, ca nou, 85 ron Armed and Dangerous - neinstalat, manual, 65 ron Immortal Cities Children of the Nile - neinstalat, manual, dvd bonus, cutie carton, 65 ron Dungeon Siege 1 + Legends of Aranna - instalat o data, manual, 70 ron Divine Divinity - neinstalat, manual, 70 ron Patrician 3 - neinstalat, manual, ca nou, 65 ron Uru Ages Beyond Myst - instalat o data, coperta in olandeza mi se pare, merge on line am inteles, 40 ron Darwinia - neinstalat, manual, 70 ron Creature Conflict - neinstalat, manual, 65 ron Dragon's Lair 3D - neinstalat, manual, 65 ron Medal of Honor Pacific Assault - neinstalat, manual, s-ar putea sa aiba multiplayer, 70 ron Black & White 2 Collector's Edition - neinstalat, manual, 95 ron LOTR Battle for Middle Earth - neinstalat, manual, 65 ron Uefa Champions League 2005 - neinstalat, manual, 45 ron Tiger Woods PGA Tour 2005 - instalat o data, manual, 65 ron Athens 2004 - neinstalat, manual, 65 ron Torino 2006 - instalat o singura data, manual, s-a rupt un piciorus in interiorul carcasei (se deschide ca o carte sa ajungi la cd 2), 55 ron GTA 3 - neinstalat, manual, 80 ron Warhammer 40k Dawn of War - neinstalat, manual, 70 ron Impossible Creatures - neinstalat, manual, parca are si multi online, 65 ron UFO Aftershock - neinstalat, manual, 65 ron Deaux Ex Invisible War - neinstalat, manual, 60 ron Tribes Vengeance - neinstalat, manual, 70 ron Splinter Cell 1 Special Edition - SE adica are si o gentuta pe care scrie Splinter Cell ubisoft, neinstalat, 100 ron Manhunt - instalat o singura data, manual, cutie de carton, 75 ron Fritz Chess 8 - instalat o singura data, manual, 60 ron Freedom Force vs The 3rd Reich - neinstalat, cutie carton reliefata, 75 ron Sid Meyer's Pirates - neinstalat, cutie carton reliefata, 75 ron Jocurile care nu sunt listate aici sunt cele la care inca nu m-am gandit la un pret, nu stiu daca le dau, astept oferta de la voi ![]() La mai multe jocuri cumparate fac reducere, starea lor este foarte buna (carcasa, cd/dvd, manual), pozele sunt pe prima pagina.
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Scad 5 roni la fiecare titlu pt. o perioada limitata, la mai multe titluri cumparate alte reduceri.
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|