![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Quake 1,2,3 (originale) Doom 3 + Resurrection of Evil Starcraft + Broodwar Half-Life 1,2 + (episode one) Beyond Good & Evil Black & White Command & Conquer - Red Alert - 1,2 - Tiberian Sun Heroes of Might and Magic - II , III , V Age of Empires II, III Medal of Honor - 1,2 Call of Duty - 1,2 Unreal Tournament 1999,2003, 2004 (DVD Edition) Unreal 1,2 Return to Castle Wolfenstein NFS Underground In principal, astea sunt titlurile de care sunt interesat. Daca mai apar altele , o sa fac update. Ma intereseaza doar cele care au carcasa de DVD Doar in Bucureşti. PS: Sunt interesat si de postere cu titlurile de sus.
| | #2 (permalink) | ||
|
up
| | #3 (permalink) | ||
|
up
| | #4 (permalink) | ||
|
nimeni ?
| | #6 (permalink) | ||
... preturiLE : am vazut la tine pe thread Quote:
Last edited by eXist; 05-09-2007 at 00:01.. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
chiar te rog
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu am: Toca Race Driver 3 original si sigilat - 40 lei Emperor original, carcasa, manual - 30 lei Splinter Cell Pandora Tomorrow original - 30 lei Stiu ca nu le-ai mentionat in lista, dar... poate iti fac cu ochiul si aceste jocuri, mai ales ca eu zic ca le dau la un pret de nimic
__________________ [Vând] Colectie reviste jocuri calculator -aproape 100- level, pcg, xpc | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
salut hai sa vb pe mess nelutzu_4all ca am de vanzare Counter-strike antology The Godfather Tiberian Sun Toate sunt originale si vreau sa le vand ca leam jucat si vreau sa fac rost de bani pls discutam preturile scad dak e cat vrei tu (in limita bunului simt) si mai am si alte jocuri dar discutam pe mess plz Y ID :nelutzu_4all !!!!!!!!!!!!!1
__________________ Owner of Ps2 And PSP Slim ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
up
| | #15 (permalink) | ||
|
salut,am deschis eu un link cu vanzari jocuri daca gasesti ceva la mine te ajut cu cea mai mare placere. http://forum.computergames.ro/43-vin...ne-din-uk.html
__________________ Ready to HELP when needed !!!!!!!!!!!! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Deocamdata nu mai investesc in jocuri peste 50ron ! Oricum astept ofertele voastre, iar daca sunt interesat, si cand este cazul, am sa va contactez.
| | #17 (permalink) | ||
|
prince of persia triple pack?
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu esti din bucuresti, nu colaborez. stima
| | #19 (permalink) | ||
| am uitat ca sunt din congo...
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Fiecare are dreptul să-şi rezerve drepturile şi regulile individuale. Iar eu personal, nu colaborez cu provincia. Lasă ironiile în altă parte. Suntem aici să comunicăm corect. Frumos din partea ta, când eu precizez corect, în deschiderea anunţului. "Doar in Bucureşti." Cheers
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|