![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| party_man Pari un om destul de deştept, şi coerent. Te rog să ai răbdare 1min, şi să citeşti acest quote. Quote:
| | #23 (permalink) | ||
|
mult succes in afaceri sper ca niciodata sa nu ai nevoie de ceva din provincie(nu de la mine). am incheiat discutia.
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Am Unreal Tournament 2003 - 40 RON E ca nou, cumparat recent, carcasa tip DVD, cred ca l-am folosit de max 5 ori.
__________________ #1: Gigabyte P35-DS3L, Wolfdale C2D E8400, Scythe Kama Cross, Spire SwordFin SP-9007B, Sirtec HPC-500-A12S, 2x1024 Corsair Dominator TWIN2X 8500, Leadtek 8800GT ZL 512MB, Samsung SyncMaster 940BW, Logitech X-230, Logitech Desktop LX710 #2: MSI P35 NEO-F, Conroe C2D E6750, Scythe Kama Cross, Chieftec Dragon DX-01-BDU, Chieftec CFT-560-A12C, 2x1024 Corsair Dominator TWIN2X 8500, BFG 9800GTX OC 512MB, Samsung SyncMaster 940BW, Logitech Z-10, Logitech Desktop EX110 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Uite aici Vand multe jocuri originale din colectie Beyond Good and Evil - neinstalat, manual, 65 ron Medal of Honor Pacific Assault - neinstalat, manual, 65 ron Black & White 2 Collector's Edition - neinstalat, manual, 95 ron
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Poate te intereseaza ceva de aici http://forum.computergames.ro/43-vin...originale.html
__________________ ID:angelescu_florentin20 | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Sunt extrem de interesat de urmatoarele : Quake 3 (cu carcasa de DVD) Starcraft + Broodwar (cu carcasa de DVD)
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
Salut ! Am eu Black and White 2 (nesigilat) si Medal of Honor Airborne. Si mai am si altele. Vezi aici: http://forum.computergames.ro/43-vin...originale.html Posteaza acolo daca vrei ceva. Mersi | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| maelstrom - nu , merci, ... nu ai ce caut eu. si oricum, ai preturile prea mari. cryris-ul cel putin il vinzi mai scump decat in magazin.
| | #30 (permalink) | ||
|
up
| | #32 (permalink) | ||
| Quake 1,2,3 (originale) Doom 3 + Resurrection of Evil Half-Life 1,2 + (episode one) Beyond Good & Evil Black & White Command & Conquer - Red Alert - 1,2 - Tiberian Sun Heroes of Might and Magic - II , III , V Age of Empires II, III Medal of Honor - 1,2 Call of Duty - 1,2 Unreal Tournament 1999,2003, 2004 (DVD Edition)- UnrealTournament2 Unreal 1,2 Return to Castle Wolfenstein NFS Underground Atentie, ma intereseaza doar jocurile care au carcase tip, DVD
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
Daca te intereseaza, am urmatoarele jocuri: Command and conquer - Kane's wrath,sigilat, pret 100 RON Command and Conquer, Kane edition, desigilat, neactivat pe net, pret 50 RON Command and conquer, last decade, desigilat, neactivat pe net, pret 80 RON Black and White 2 Vezi AICI | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
salutare, am Heroes 2 de la revista Level(tre sa il caut si sa vad cum se prezinta) si Heroes 3 Restoration of Erathia(cd in carcasa)...da un semn daca te intereseaza ![]() LE: scz, apoi am obs. ca doresti versiunile in carcase de tip dvd...bafta la cautari
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Salut, am asa: FARCRY - sigilat FARCRY - nesigilat, impecabil PROJECT IGI - nesigilat, impecabil UNREAL ANTHOLOGY - sigilat UNREAL TOURNAMENT 2004 - nesigilat, impecabil Toate provin din Anglia. Daca te intereseaza ceva pm cu oferta. In principiu as vrea sa le dau pe toate odata... | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Am eu B&W in carcasa dvd (inteleg ca jocurile in cutie de carton nu te intereseaza?).
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Dacă te intereseayă ceva de aici: Diverse jocuri PC sold-out bagă un PM. Deşi, văd că ultimul tău semn de viaţă pe threadul ăsta a fost prin mai ...
__________________ The beauty lies in the eye of the beholder. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Momentan sunt foarte interesat de Quake 3 Arena si Doom 3. Cu carcase originale. De preferat carcase tip DVD.
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|