![]() |
| | #241 | ||
|
__________________ Semnez si sustin ceea ce am declarat!!!!!!!!!!!! | |||
|
| | #242 | ||
| Quote:
|
| | #243 | ||
| Quote:
Midway (PG) Stalingrad Eagle has Landed, The Ronin Sphere (12) U-571
|
| | #244 | ||
| sal vreau sa fac si eu o comanda http://www.cex.co.uk/product.php?sku=5030917019074
__________________ Core2Duo E6400@2128 Mhz || Cooler Noctua NH-U12P || MSI Neo-2 FR || Mushkin 2x 2GB, XP2-8000 || Gainward 8800 GT Golden Sample || HDD Western Digital 320 GB AAKS || DVDRW Samsung SH-S183L/RSMM || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || A4Tech X-750 BF || JoyStick Top Gun Afterburner 2 || Gamepad Thrustmaster 2-in-1 Dual Trigger || Sursa Thermaltake Purepower RX 500W....updating system components...finished | |||
|
| | #245 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Ma intereseaza Salut ma intereseaza un pret pentru jocul Mario & Sonic at the Olympic Games pentru Wii si cam cat dureaza o comanda? | ||
|
| | #246 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Comanda gresit | ||
|
| | #247 | ||
| Up
|
| | #248 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Hello, as dori sa fac si eu o comanda la dumneavoastra. Este vorba de urmatoarele jocuri pentru PC: 1) Arcanum 2) Planescape Torment - White Label Range (DVD Packaging) 3) Fallout Collection (PC) 4) Harry Potter and the Philosopher's Stone (PC) 5) Harry Potter and the Chamber of Secrets (PC) 6) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (PC) 7) Harry Potter: Quidditch World Cup (PC) 8) Harry Potter and the Goblet of Fire (PC) Mentionez ca am dat linkurile de pe amazon.uk si nu de pe cex.co.uk deoarece primele 3 jocuri (Arcanum, Planescape, Fallout Collection) nu se prea gasesc acolo si oricum sunt mai scumpicele. Cele 5 jocuri jocuri Harry Potter probabil ca se gasesc (mai putin Quidditch World Cup) dar cand cautat acolo m-am trezit ca (desi au in dreptul lor labelul PC) sunt incadrate la categorii bizare (xbox games, Blue-ray movies etc), si am zis sa nu risc o comanda aiurea, in sensul comand jocul si primesc filmul sau versiunea pt ps2. Daca sunt nelamuriri sau probleme please give me a PM. Multumesc.
__________________ Formerly known as user jack_sparrow | ||
|
| | #249 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | zi un pret la pes2008 | ||
|
| | #250 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | ca il vreau | ||
|
| | #251 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Salut. Poti sa aduci Call Of Duty 2 ? Daca da, il poti comanda. Astept raspuns. | ||
|
| | #252 | ||
| salut vreau si eu asa ceva: http://www.cex.co.uk/products/gaming...%20SE&mode=buy http://www.cex.co.uk/products/gaming...0(15)&mode=buy si daca poti: | |||
|
| | #253 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Salut. Din State (amazon.com) nu poti sa comanzi? Pe langa faptul ca sunt preturile mai mici, gasesc si jocuri pe care greu le mai iei din alta parte. Stiu ca nu toate pot fi expediate in afara US, dar unele pot fi livrate in "selected countries outside the US" - printre care si Great Britain. Multumesc. | ||
|
| | #254 | ||
| Quote:
the killer, salutare m-an vezi ca la mine in semnatura am link catre publicitate console iar acolo pe primul thread ai sit-uri din UK de unde aduc, il poti cauta tu si unde il gasesti mai ieftin si mai convenabil ...intervin si il cumpar,eu am sa adaug 10 ron la acest produs. bafta si te astept pe mess cu un mesaj.Toate bune co$ma, salutare pot sa il aduc dar nu de pe CEX, am avut probleme cu ei si nu mai cumpar de acolo, dar uite ca am cautat si l-am gasit pe amazon Call of Dutty Bafta man si da-mi un semn pe mess sa vb despre acest produs. Limonov, sal man , nu am mai auzit nimic de tine din Decembrie , ma bucur ca ai revenit, eu nu mai cumopar de la Cex din feb de cand am luat mari tepe de la ei , dar aduc de pe orice alt sit, vezi primul post din threadul meu de console (in semnatura),bafta si te astept cu un mesaj. ps: da iti pot aduce aego, sal man, nu pot aduce din US, imi pare sincer rau, nu ma complic cu convesie GBP - USD ,dar cauta pe UK ca sigur gasesti la fel ca pret.Bafta si putem vb pe mess mai multe detalii.
|
| | #255 | ||
| ok ,lasam cex-ul atunci .mai vreau asta: mersi. | |||
|
| | #256 | ||
| Quote:
Sal man ,comanda a fost facuta cu ce mi-ai cerut... Arcanum" 18.94 3 21.94 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - Boxed Set (5 Volumes)" 26.75 2 28.75 Stiu ca esti om de incredere si ca ai mai luat de la mine , dar te rog mult sa imi pui banii pe cont de data aceasa pt ca as dorii sa ai mai rulez pana la sf cand ajunge comanda la bucuresti , am facut calculul si vin 253.45, am sa iti trimit un pm cu nr de cont.bafta man si te mai astept.Toate bune
|
| | #257 | ||
| Quote:
Salut, a ajuns The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - Boxed Set (5 Volumes)" A mai ramas.. Arcanum" Bafta man si te mai astept.
|
| | #258 | ||
| Quote:
Arcanum"
|
| | #259 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 Location: Bucuresti | La ce curs valutar calculezi lira? | ||
|
| | #260 | ||
|
__________________ Banii nu aduc fericirea dar o intretin... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|