![]() |
| | #1 | ||
| Toca Race Driver 3...original..sigilat...20 de bucati .... 35RON bucata!! ![]() Sunt calde si asteapta sa incinga multiplayer-u ! Serial Number-ul e pe CD, si jocul ruleaza numia in prezenta discului.A da si in magazin e approx de 3-4 ori ami mult! bafta! | |||
|
| | #2 | ||
| up | |||
|
| | #3 | ||
| up | |||
|
| | #4 | ||
| 30 ron merge?
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #5 | ||
| up | |||
|
| | #6 | ||
| mai sunt disponibile 15! inca odata repet... sunt originale! o sa revin cu poze! | |||
|
| | #7 | ||
| suss.. | |||
|
| | #8 | ||
| suss | |||
|
| | #9 | ||
| up..nu se baga nimeni? deci sa nu va mire pretu! sunt originale!! | |||
|
| | #10 | ||
| sus...iar! | |||
|
| | #11 | ||
| sus | |||
|
| | #12 | ||
| up | |||
|
| | #13 | ||
| Sus Ma!! | |||
|
| | #14 | ||
| Up | |||
|
| | #15 | ||
| Toca Race Driver 3...original..sigilat. 30 RON! Serial Number-ul e pe CD, si jocul ruleaza numia in prezenta discului. | |||
|
| | #16 | ||
| | |||
|
| | #17 | ||
| Toca Race Driver 3...original..sigilat. 30 RON! Serial Number-ul e pe CD, si jocul ruleaza numia in prezenta discului datorita protectie starforce. Am mai multe bucati. Si repet toate sunt originale, iar pe piata jocu in magazin e cel putin de 2 ori mai scump. | |||
|
| | #18 | ||
| up | |||
|
| | #19 | ||
| Pai pe cine sa intereseze? Atata timp cat le pot descarca piratate dupa net. Daca TRD3 avea o chestie ca la nfs de nu puteai sa joci online fara un key original sau ceva de genu, se mai cumpara, dar in rest nu cred ca ai sanse aici pe forum, decat daca e vreun fan disperat, sau unul care vrea sa respecte legile de copyright. | |||
|
| | #20 | ||
| nu se poate juca fara cd...pe net intreaba i-al tu de pe net si zi-mi ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|