![]() |
| | #32 (permalink) | ||
|
Daca accepti schimburi cu jocuri originale (am si eu p-aici oferta mea), da-mi un pm. In principiu m-ar interesa BF 2.
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Heroes v Hammers Of Fate(Expansion Pack) - Sigilat 110RON ..... my price .....70..... 40...... ------------------------------------------ Half-Life 2 - Sigilat 90RON .... my price....60 40... ------------------------------------------ Battlestations Midway - Sigilat 100RON.....my price......60 40... ------------------------------------------ Scarface - Sigilat 150ROn.....my price....90 60... 160 toate... up | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
@cnbaxxter ... sorry.....nu prea cred ca o sa mai apara vreunu ![]() @Fat_Joe ... sry pt carcasele care s-au spart.....de la mine au plecat intregi....a fost prima oara cand am pus ceva la posta....data viitoare le ambalez mai bine. Heroes v Hammers Of Fate(Expansion Pack) - Sigilat 110RON ..... my price .....70..... 40...... ------------------------------------------ Half-Life 2 - Sigilat 90RON .... my price....60 40... ------------------------------------------ Battlestations Midway - Sigilat 100RON.....my price......60 40... ------------------------------------------ Scarface - Sigilat 150ROn.....my price....90 60... 150 toate... up | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|