![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vînd jocuri full Level şi PC Games
Vînd jocurile full pe care le-au oferit de-a lungul timpului PCGames şi Level. de la începuturi pînă prin 2005-2006. Lista pt. Level o aveţi aici: http://forum.level.ro/archive/index.php/t-119527.html Cu lista de la PCGames voi reveni ulterior ... n-a găsesc nicăieri pe net şipresimt că v-a trebuit s-o scriu eu ![]() Preţurile vor fi mai mult sau mai puţin simbolice, gen 5 RON 1 joc, 3 RON bucata pt. 5 jocuri, 1,5 RON bucata pentru 10 jocuri ... Postaţi aici şi daţi şi PM cu ce vă interesează din listă.
__________________ The beauty lies in the eye of the beholder. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
vezi ca nu ai voie sa vinzi jocuri Level sau PC Games, prin copyright-ul afisat pe revistele cumparate impreuna cu CD/DVD-urile aferente. am si eu un thread similar, insa mi s-a pus in vedere ca nu am voie. link aici: Vand jocuri full si alte CD-uri/DVD-uri diverse publicatii
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Cum ziceam, o să caut să-mi fac timp şi să scriu lista aia. @ LS: OK, nu le vînd. Cine are ceva de discutat cu mine pe această tema, just PM me.
__________________ The beauty lies in the eye of the beholder. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pai daca nu le vinzi..e bine...inchidem topicul! Nu ne injura pe noi...ci pe cei de la reviste Ei hotarasc ce faci tu cu obiectul cumparat de banii tai!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|