![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | TVTuner Leadtek, Placa de sunet Creative, HardDisk 80
Vand TV Tuner Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe RO - Pachet complet: - Placa de captura - Telecomanda - Manual Instalare - CD Dirvere - Software aditional pentru prelucrarea filmelor / pozelor - Cabluri ( Telecomanda, Radio, Aux ) - Cutie - Garantie: 30 LUNI ( din 36 ) - Folosit: Aproximativ 2 SAPTAMANI - Link: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/...&pronameid=322 - Pret: 190RON Vand Placa de sunet Creative SoundBlaster Audigy 2 Value - Placa de sunet + CD Drivere - Nu are garantie - Placa prezinta o mica “defectiune” … sus unde o prinzi cu surubul s-a rupt aripioare si trebuie prinsa putin mai strans cu un surub ( ca sa nu faca probleme ), se poate lasa si libera, nu cade. Functioneaza EXCELENT. - Pret: 30 RON Tunerul impreuna cu placa de sunet merg EXCELENT … se impaca foarte bine unu cu altu, nu fac probleme si nu prezinta probleme de funtionare. Vand HardDisk Seagate Barracuda ATA IV Model ST380021A - Capacitate: 80GB - Defectiune: Merg 50GB scrisi foarte bine dupa care incepe sa se copieze mai greoi. Din cate am inteles problema poate fi remediata. ( NU STIU CUM, daca stiam nu il mai vindem ) - Pret: 70 RON ( NEGOCIABIL ) Contact YM: silviuv101@yahoo.com Vodafone: 0720902395 Cosmote: 0764651591 DigiMobil: 0771203124 Care vrea sa sune poate sa dea un beep si sun eu. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|