![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Battlefield 2142 Deluxe Edition Vand joc Battlefield 2142 Deluxe Edition - 89 ron. Produsul este nou, nu prezinta nici o zgarietura. Rog seriozitate Continut : -Battlefield 2142 -BoosterPack-ul Northern Strike -Manual in limba engleza -Catalog ea games (nu sunt probleme cu booster-ul ca la altele) Conditii : -trimit oriunde in tara prin curierat rapid sau prioripost -contact via private message [Plata transportului este suportata de client, aproximativ 10 ron]
__________________ Racing, to the extreme Last edited by upmax; 05-09-2008 at 13:45.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ba da, asa e, cd-key-ul tau a fost deja inregistrat, am vrut eu sa cumpar BF2 de la cineva si nu l-am luat ptr. ca i se inregistrase deja key-ul pe ElectronicArts. Partea proasta e ca nu stia unde i se inregistrase. El nu avea cont si cand incerca sa-l activeze spunea ca cineva a activat deja acel key. Deci dak ai net cand instalezi jocul se inregistreaza automat la ei cumva. Jocul poate fi jucat online, dar din pacate ramane nesiguranta de a nu fi inregistrat key-ul pe numele celui care-l detine. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Racing, to the extreme Last edited by upmax; 08-10-2008 at 20:28.. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu am BF 2 si am 3 conturi facute pe el; si pot face oricand altul nou; si eu si niste amici cu care joc; iar in RO sunt catva (cei din USLA CLan); unul din ei a intrat pe jocul lui cu userul si parola mea samd; cand dai register iti inregistrezi produsul la EA Games, nu are nici o leg cu CD Keyul; CD KEYul e privat si anonim, cum de alftel zice si Discalaimerul: EA Games won`t ask for your serial number bla bla bla.. + ca nu are logica ce zici tu; profilele ca si la ubisoft sunt facute pt a te putea loga; daca pe parcurs vrei sa iti schimbi nickul, il poti schimba facand un alt profil, ca si pe gamespy si asa mai depate, deci nu mai fabulati si speculati pe seama omului Last edited by BabaLulu; 08-10-2008 at 20:47.. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eu vorbeam de contul facut pe ea.com, nu ala din joc, ala nu conteaza. Plus ca ea verifica cd-keyul cand inregistrezi produsul. Cum altfel afla ei ca nu ai o copie pirat, nu? Deci inca o data: era vorba de contul de pe ea.com pe care inregistrezi jocul. Sorry de neintelegere. P.S.: Ti-l cumpar eu cu 40RON. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|