![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| 3 Jocuri [PC]
Dupa cum spune si titlul vand 3 jocuri de pc originale folosite de 2 sau max 3 ori foarte putin zgariate , carcasa originala , de preferat le vand la pachet , pentru ca asa au fost cumparate , toate 3 intr'o carcasa . Jocurile Sunt : CSI : Crime Scene Investiagtion The Settlers Hearitage Of King Rayman 3 De preferat le schimb pe 1/2 jocuri PS2 care sa mearga , carticica + carcasa sau la pret . Trimit si prin posta nu sunt din buc ! Cei ce doresc pm sau postati aici . | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu a mai mers edit asa ca mai dau un post scuze pentru double post , dar mai adaug ceva jocuri : Red Shark - carticica in spanioala , jocul in engleza sau alte limbi . NU ARE NICI'O ZGARIETURA , e nou nout Largo Winch - Empire under Threat - super jocul , carticica in spaniola , jocul in engleza , idem si el fara zgarieturi sau urme pe el . Homeworld Cataclysm - carticica spanioala , jocul cred ca este tot in spaniola nu stiu sigur , idem fara zgarieturi sau urme de folosire . Unreal II - The awakening - carticica spaniola , jocul nu stiu nu l-am folosit , i-am dat doar folia jos dar cd-urile nu le-am scos din carcasa , deci va dati seama cum arata . Gladiators - iarasi carticia spanioala , jocul nu stiu cum este , nu l-am juca nici macar instalat . astept propuneri de preferat schimb pe jocuri PS2 . | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|