![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Dupa noul regulament trebuie sa punem toate telefoanele in doua threaduri, cele noi intr-un thread iar cele sh in altul, pentru fluidizarea traficului.Asa ca toate telefoanele noi pe care le voi avea de vanzare o sa le afisez in acest thread, iar la fiecare post, lista va fi actualizata. Cand spun telefon NOU, ma refer la telefon SIGILAT, 0(zero) secunde vorbite.Toate telefoanele(majoritatea) sunt insotite de accesorii originale, cele oferite de producator.Este posibil(din cauza asta am scris in paranteza"majoritatea"sa existe si cazuri speciale,oferte etc cand voi avea telefoane fara accesorii sau carora le vor lipsi numite accesorii, incarcator, card, cablu, cutie etc.Acestea sunt cazuri particulare, voi mentiona! Urmariti toate paginile dar in special ultimul post, acesta continand tot ce mai este in stoc cu toate detaliile necesare si preturile aferente.Este posibil sa am ceva pe stoc dar sa nu fie trecut in lista, din diferite motive, din aceasta cauza rog ca toti clientii care vor un anumit telefon si nu-l vad in lista sa-mi dea un post, un pm!, sms sau telefon si poate se gaseste .Aduc si pe comanda ! dar asta este o problema pe care o voi discuta ce cei interesati in particular. NUMARUL PRINCIPAL DE CONTACT ESTE 0765456681(In caz ca se va schimba vreodata, voi anunta), NUMELE MEU ESTE CIP(de la Ciprian ) GARANTIA pe care o ofer la telefoanele noi o stabilesc la fiecare telefon in parte de fata cu clientul, ideea principala este ca fiecare telefon nou pe care il vand are o garantie.Este posibila si inscrierea unui telefon la un service autorizat pentru a primi garantie in scris de 12-24 luni de zile(desigur contra-cost).Unele vor avea deja garantie in scris, voi mentiona! ACCEPT SCHIMBURI (primesc sau dau diferenta, in functie de caz) Aveti aici http://forum.computergames.ro/44-gsm...e-telefon.html un link la threadul meu cu telefoane second-hand ! Sper sa se inteleaga si lumea sa fie multumita NOROC-BUN!!! sa incep : Lista la data de 02.11.2006 : Sony-Ericsson K800i - 310EURO NOKIA 6230i ATENTIE! -fara accesorii si cutie- 165EURO Samsung x820 - 220EURO Last edited by cip_cip_tel; 02-11-2006 at 15:42.. Reason: uitata spatiu si subliniere | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Azi 14.11.2006, pana la ora 18:00 fac comanda exemple de pret Samsung e900 230euro Samsung D800 white edition 240euro Samsung D830 263euro Nokia 3250 card de 1gb - 268euro Nokia 5140 125euro Nokia 5140i 150euro Nokia 6280 240euro Nokia E50 230euro Motorola v3 silv 134euro Siemens sX1 125euro LG kg800white 230euro LG kg800red 260euro S-E K750 180euro cine este interesat ma gaseste la 0765456681 telefoanele ajung in 2-3zile | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| mirciulik.6 ai pm! berzebut in pachet are incarcator cu jack subtire, adaptor pentru incarcator normal, casti stereo, cablu de date, manuale si cd.Pe ele scrie Made In Finland dar am avut si unele pe care scria Made By Nokia p.s. : multumesc frumos ! Gsm4All dupa cum a scris si nasu' Stefan, nu inteleg rostul postului GSM-Stefan SARBATORI FERICITE! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| darts am vb azi la telefon, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta Nic am dar e pretul mare, 215euro bulidog imi pare rau dar nu inteleg ce vrei sa zici, poate te referi la n73 muzic edition.in cazul asta iti spun ca este editie limitata pentru muzica, este pe negru, vine cu card de 2gb inclus si cu alt set de casti fata de cel standard cu care vine in pachet uite o poza | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| DanAndreiro ai pm! 4mildabil imi pare rau dar nu sunt interesat de k300 si nu stiu de o varianta la e50 cu baterie mai mare, chiar nu cunosc Chas3r da se poate dar de la 15 ianuarie in colo, tot atunci iti pot da mai multe detalii Lista 17.12.2006 : Nokia n73 music edition, pe negru cu card de 2gb 430euro Samsung e900 230euro Nokia e50 negru 235euro Nokia e50 alb 220euro Samsung x830, model nou, telefon special creat pentru muzica, mai mic decat un iPOD 290 euro/negru 300 euro/alb 285 euro/portocaliu 320euro/roz Samsung d900 280euro Alcatel OT-C550 2.500.000lei | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|