CUMPAR telefoane uzate,vechi,defecte
Info
CUMPAR telefoane uzate,vechi,defecte
nokia 9500?
balama crapata, nu trece de ecranul cu nokia la boot
YM! PesteImputit
CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!!
Un NOKIA 3210 impecabil, neumblat in el, baterie originala, necodat, bateria tine 2zile regim normal, carcasa de schimb, etc ?
Problema: se incarca doar la incarcator universal, cu bateria separat, incarcat la fire. atat
il evaluez la 25lei sau schimb cu un SD/MMC 64mb sau 32mb + 10lei
*poze reale mai jos:
moto v3688 sau kramer nush exact cum ii zice? am doar telefonul (fara acc si charger) are folia bulita in rest arata super (pe negru) si stiu k functiona ultima data cand avea acc.
da cred k e prea vechi.... oricum la mine sta in sertar si sunt dispus sa-l dau pe altceva
A ♠
Ace of spades
motorola v80 cu display spart si banda intrerupta.restul componentelor nu au nicio problema
@PesteImputit nokia 9500 - nu functioneaza in nici un fel? ia incearca ctrl+shift+f, poate merge
@m3th4don - ai mesaje pe offline la mess
@mikrron ce vrei pe el?
@coldone zi-mi un pret la el
Boo RIDERS
asteptam sa zici tu un pret....70ron sau 85 cu baterie si incarcator.
am un k500I in stare functionabila+ cablul de date si cartile la el si incarcator (telul nu ar enici o buba) vreu un n70 daca ai sau daca nu bani....la cit il evaluezi.
nu merge in urma mea,poate nu pot sa te calauzesc,nu merge inaintea mea,poate nu pot sa ma tin dupa tine;mergi cu mine si vom fi prieteni.
- Ericsson R320 -merge garantat daca-l resoftezi...dar nush cine mai face asa ceva.
Ericsson R320 - Full phone specifications
- LG B1200 -nu am cu ce sa-l incarc si are ceva dezlipit pe la mufa, cu siguranta se repara..dar trebuie sa te pricepi.
LG B1200 - Full phone specifications
Astept un PM cu,cat esti dispus sa oferi.
deci cand zic ca nu booteaza nu booteaza orice ai face
nici cu ctrl+shift+f
YM! PesteImputit
CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!!
Am mai "prins" un siemens a35 ...lux de telefon) ...
merge bine, necodat, baterie originala, fara probleme si de asemenea fara incarcator
10lei
un kramer care arata chiar bine dar fara charger la 70 ron
Catalin Hildan, Unicul Capitan!
am un 8910 care e desp d carcassa...... cer 80 ron p el..![]()
in ce sens e desp(rins/artit) de carcasa? kramer nu, multumesc, iar a35-ul nu ma incanta.
Boo RIDERS
7650 are casca bulita si nu tine bateria
3410 se aprinde dar nu apare nimik pe display(arata ca se incarca daca il bagi la incarcat)
100 ron pe amandoua. id meu e marioos17
nokia 6600 cu o mica problema la procesor,functioneaza fara nici o problema doar ca atunci cand incerci sa intrii in galerie sau sa activezi bluetoothul se blocheaza,poti sa vorbesti la el si sa dai mesaje...+ o mare parte din celelalte functii..astept si eu o oferta sau macar un mesaj la idul edyy_boss cu un pret care as putea cere pe el (adica un pret acceptabil sau chiar tentant) te rog eu mult..nu ma uita
telefoane VECHI cum ar fi Sagem sau Ericsson sau Alcatel 311 te intereseaza ? incarcatoare, acumulatori ...
nokia 6210 - uneori pierde semnalul GSM fara un motiv aparent - in rest A-OK
Te intereseaza ? Cat oferi ?
Y! : mycroft_old
samsung e 330 si samsung x640 ambele cu folia stricata insa ele merg sa vb la tel numai ca nu afiseaza...
viatza iese din.... si se duce pe ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ym: dan_liviu84
0765 567 1080721 235 640
Bookmarks