![]() |
| | #1 | ||
| Cumpăr carcasă originală pt. Nokia 3310 Cumpăr carcasă originală pt. "Nokia" 3310. P.S. Cele chinezeşti noi care se găsesc peste tot sunt proaste.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 (temporar indisponibil) h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka | |||
|
| | #2 | ||
| originala 20 ron ! 0767 93 68 58 (branduita nokia spate,fatza + interior ) edit : am si pentru 3410 daca esti interesat,astea sunt ultimele
__________________ Vand !!!!!Tzoale si adidasi WRANGLER LEE COOPER !!!!!! Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin " Last edited by cRaZeE; 10-12-2007 at 10:44. | |||
|
| | #3 | ||
| Am luat carcasa... Mai vreau carcasă originală... de preferat caucicată. Şi tastatură originală (de preferabil caucicată).
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 (temporar indisponibil) h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul Anka | |||
|
| | #4 | ||
| stiu....ca doar de la mine ai luat-o ... sa o stapanesti sanator ... ![]()
__________________ Vand !!!!!Tzoale si adidasi WRANGLER LEE COOPER !!!!!! Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin " | |||
|
| | #8 | ||
| daca te intereseaza am si eu o carcasa originala de 3310 sigilata , doar fata si spatele , stantzata nokia tot cu tzipla pe geam doar k nam folosito de culoare gri ![]()
__________________ ___________________________ YM - yo_razvy VODAFONE : 0730.58.78.20 VODAFONE : 0732.33.44.33 ___________________________ | |||
|
| | #9 | ||
| Quote:
Uite astea sint UNICELE culori OFICIALE http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/no3310_02.jpg Nokia Xpress-on covers in different colours: Polar Blue SKR-22 Himalaya White SKR-24 Vesuvius Red SKR-25 Iceberg Grey SKR-26 Sahara Yellow SKR-28 Arctic Silver SKR-29 http://www.keep-talking.net/nokia_3310_facias.htm Carcasa originala e plastic normal!Deci NU cauciucata ...si costa destul de mult! Uite si o comparatie cu alte carcase ce se vind ka "originale" http://www.formymobile.co.uk/products.php?cat=135 Am cautat si eu la un moment dat si singura chinezarie cat de cat OK a fost o carcasa lacuita!Se inchidea si bine si tastatura originala statea bine in gauri!Am verificat nu exagerez dar cred 50-60 de carcase...pina am gasit-o! Iar tastatura e plastic dur! Ce e cauciucat e FALS/IMITATIE/etc.
__________________ Bertrand Russel : Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!! Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!! ![]() Rapeste-ti 20 de secunde din timpul tau sa salvezi onoarea gamerului roman ! Click aici si fii mandru ! Last edited by AIWA; 29-04-2008 at 08:45. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|