![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ACUM PUTETI FACE PLATA IN CONTUL MEU DESCHIS LA RAIFFEISEN BANK Nume : Crisan Eugen Valentin Nr cont : 1 0 0 8 6 8 2 4 Tarife Credit : 10 E = 35 RON 20 E = 70 RON 30 E = 105 RON 40 E = 140 RON 100 E = 350 RON Cateva indicatii pentru ca tranzactiile sa se efectueze cu succes : 1 - in clipa in care faceti transfer de pe contul dvs, la descrierea tranzactiei sa va identificati dupa cum urmeaza : Transfer / Oras / Nume Prenume . 2 - in clipa in care faceti o depunere, la descrierea tranzactiei angajatul bancii va scrie " Cash / Oras / Nume Prenume - ale celui care a facut depunerea . 3 - dupa efectuarea tranzactiei, va rog sa-mi dati un mesaj la numarul 0729.715.661 - cu datele dvs dupa cum urmeaza : " Transfer / Oras / Nume Prenume sau Cash / Oras / Nume Prenume + suma depusa si numarul de telefon pe care doriti sa primiti creditul . * Hint - Daca depuneti o suma mai mare si doriti creditul pe mai multe numere, va rog sa-mi comunicati acest lucru in SMS. In mesaj imi veti spune numerele pe care doriti sa primiti creditul + suma aferenta fiecarui numar . Pentru orice intrebari : Contact - 0729.715.661 - Valentin Yahoo Messenger - creditpetelefon p.s - Anumiti useri doresc sa ramana anonimi. Datorita acestui fapt, fiecare user care va solicita acest lucru, va fi trecut pe lista sub indicativul UA + un numar de ordine. Dat fiind faptul ca am cereri foarte mari, nu mai pot reincarca gratis/datorie etc. Astfel ca : cine vine la Kogalniceanu si aduce banii pentru - 10 E - avans, va primi creditul in maxim 24 h. MARE ATENTIE LA GHISEU LA RAIFFEISEN Rugati oficianta ghiseului sa treaca la descrierea tranzactiei urmatoarele caracteristici : " CASH / ORASH / NUMELE DVS " |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Credit Vodafone sau Orange
- Vand Credit Vodafone sau Orange - 5 E = 150.000 10 E = 300.000 Doritorii sunt rugati sa imi dea private message cu numarul de telefon pe care doresc sa-l reincarce. Oferta este valabila doar pentru Bucuresti. Nu ofer discounturi etc. Asta este pretul cu care veti cumpara mereu, in cazul in care sunteti interesati. Oferta este valabila pe termen lung si doresc o colaborare cat mai buna cu fiecare membru al acestui site. Rog adminii si moderatorii care au cartele vodafone sau orange, sa apeleze cu incredere la mine. Multzumesc anticipat. Contact - Valentin - 0729.715.661 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Plata se face prin transferarea creditului sau prin cod de reincarcare depinde. Am observat ca se cere provenienta creditului si de aceea am sa incerc sa va explic. Beneficiez de un anume punctaj, la un joc online. Clientii mei, platesc prin credit vodafone sau orange, pentru a putea avea acces la acest joc online. Eu avand deja destul credit pe cartelele personale, m-am gandit sa fac un ban in plus. Nu doresc sa-mi fac o clientela prea mare. Doresc cativa utilizatori care sa devina clienti permanenti, asigurandu-mi un anume venit pe saptamana. Acesta este pretul final 5 E = 15 RON ; 10 E = 30 RON. Pentru plata va intalniti cu mine personal. Sunt un tip ok si foarte sociabil. Ma respecti, te respect si tot asa. Pentru orice alte informatii, astept pm. Numai bine. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
pai daca tie iti transfera cineva credit,nu mai poti transfera 30 de zile.sau nu am inteles eu bine?
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Precizez ca reincarcarile se vor face in general, de pe abonamente ale operatorilor de telefonie mobila - VDF - ORG - sau prin cod de reincarcare. Astfel ca perioada de valabilitate a cartelei va fi marita conform fiecarui operator de telefonie mobila in parte. I`m kinda new asa ca un pic de ajutor din partea voastra nu strica. Orice sugestie va fi luata in considerare. As dori sa-mi gasesc 20 utilizatori care sa ramana clienti fideli. Numele lor va fi postat cu acordul lor chiar aici pe acest thread. De asemenea, cei care cumpara de la mine sunt rugati sa-mi dea un trader rating - pentru ca cei nou veniti, sa aiba o mai mare incredere in serviciile mele. Contact - 0729.715.661 - Valentin Yahoo Messenger - creditpetelefon Multzumesc anticipat. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Revin cu mai multe detalii ! Modalitatea prin care voi faceti plata este urmatoarea : Suma minima acceptata este de 15 RON iar maxima de 30 RON. Ne intalnim in centru la Kogalniceanu, in fata la Hotel Venetia. Dvs aduce-ti banii : 15 RON, 30 RON, 45 RON sau 60 RON. Eu nu va transfer pe loc credit, pentru ca nu pot nici macar de pe cartelele mele. Cum sta treaba : Eu vand un produs online, pentru care solicit credit in retelele de telefonie mobila. Clientii mei sunt pusi sa incarce cartelele dvs, in functie de creditul solicitat de dvs. Ex : Cine solicita 20 E - primeste 20 E ( insa de la mai multi abonati si intr-un interval de timp, de max 3 zile ). Creditul urmeaza sa-l primiti in maxim 3 zile de la data platii, in functie de cererea facuta. Astfel ca pentru : 5 E - max 1 zi 10 E - max 2 zile 20 E - max 3 zile. In sfarshit am si primul client de pe CG ! Cum va spuneam, am sa pun aici lista cu toti clientii de pe CG : 1 - KLYnick - a cerut 20 E - a primit 10 E - in 12 h Rog utilizatorii CG care se regasesc in lista mea de clienti, sa-mi dea trader rating, pentru ca lumea sa se convinga ca oferta mea este reala si de actualitate. Contact - 0729.715.661 - Valentin Yahoo Messenger - creditpetelefon p.s - Orice intrebari aveti, va rog sa mi le adresati pe acest thread pentru ca nu am nimic de ascuns. De asemenea orice sugestie va fi luata in considerare. Sper intr-o colaborare cat mai buna cu toti utilizatorii acestui site. Multzumesc CG ! Last edited by valentinho; 16-01-2008 at 13:46.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Imi lasi aici numarul tau de telefon pe care doresti sa-l reincarci iar eu am sa incep procedura. Plata banilor se face in centru, la hotelul Venetia din Kogalniceanu. Se pare ca am al doilea client CG ... ![]() Numai bine!
__________________ Vand Credit Vodafone sau Orange | 10 E = 35 RON / 20 E = 70 RON Contact - 0729.715.661 - Valentin | Yahoo Messenger - creditpetelefon http://forum.computergames.ro/44-gsm...au-orange.html | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Al doilea client pe lista - multzumesc CG ! Actualizare lista clienti CG : 1 - KLYnick - a cerut 20 E - a primit 20 E - in 36 h 2 - tigru - a cerut 10 E - a primit 10 E - in 12 h Rog utilizatorii CG care se regasesc in lista mea de clienti, sa-mi dea trader rating, pentru ca lumea sa se convinga ca oferta mea este reala si de actualitate. Contact - 0729.715.661 - Valentin Yahoo Messenger - creditpetelefon p.s - Orice intrebari aveti, va rog sa mi le adresati pe acest thread pentru ca nu am nimic de ascuns. De asemenea orice sugestie va fi luata in considerare. Sper intr-o colaborare cat mai buna cu toti utilizatorii acestui site. Multzumesc CG !
__________________ Vand Credit Vodafone sau Orange | 10 E = 35 RON / 20 E = 70 RON Contact - 0729.715.661 - Valentin | Yahoo Messenger - creditpetelefon http://forum.computergames.ro/44-gsm...au-orange.html | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Ti-am dat un TR tigru! Multzumesc frumos si sper sa mai colaboram. Sper sa ramai un client fidel. De asemenea sper sa ajung cat de curand la cei 20 de clienti, pe care mi doresc. Multzumesc CG
|
| | #20 (permalink) | ||
| Actualizare lista clienti CG : 1 - KLYnick - a cerut 40 E - a primit 40 E - in 48 h 2 - tigru - a cerut 10 E - a primit 10 E - in 12 h Contact - 0729.715.661 - Valentin Yahoo Messenger - creditpetelefon Multzumesc CG !
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|