![]() |
| | #1 | ||
| Nokia N81 8Gb - impecabil, tiple pe ecran, pachet complet. http://www.gsmarena.com/nokia_n81_8gb-2085.php Samsung F300 , telefon cu doua fete, pe o parte e GSM iar pe cealalta player. http://www.gsmarena.com/samsung_f300-1805.php Stare impecabila, 10/10, pachet complet+card BONUS. Beneficiaza de garantie pana in Feb. 2010 la HAT Romania, importatorul oficial Samsung in ro. Preturi: Nokia N81 8Gb - 1050RON Samsung F300 - 700RON preturi valabile doar pentru plata cash. | |||
|
| | #2 | ||
| Schimbi N81 cu Lg Prada + diferenata generoasa din partea mea?! Am pachet complet si mai am garantie 1 an si ceva. Astept un semn daca te intereseaza!
__________________ "FIE CA GANDESTI CA POTI, FIE CA GANDESTI CA NU POTI ORICUM AI DREPTATE!" ![]() Henry Ford | |||
|
| | #3 | ||
| depinde foarte mult de starea telefonului tau si de cat de generoasa e diferenta in bani | |||
|
| | #4 | ||
| Nokia N81 8Gb - 1050RON Samsung F300 - 700RON preturi valabile doar pentru plata cash. | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | pentru n81 - iti ofer la schimb un LG KS20. pda design prada, adus din Franta, impecabil, decodat, tipla pe fata si pe spate. Interesat?
__________________ relatii la YM: spikje4ever sau pe PM. tel: 0724062210 / 0766784520. | ||
|
| | #6 | ||
| Quote:
pentru acesta nu exista ROM in limba engleza, ceea ce inseamna ca va trebui sa ma multumesc cu Windows Mobile fie in franceza, ceha ori grmana ceea ce nu e bine deloc. Oricum si daca era ROM in engleza pt el tot ar fi trebuit sa-mi dai o diferenta tinand cont ca se da nou, cu garantie la 990RON. Uite oferta pe care ti-o fac eu, iti dau Samsungul F300 si o diferenta pe el. Daca esti de accord, cauta-ma. | |||
|
| | #7 | ||
| sal' ce diferentza mai vrei (daca vrei ) de la un nokia 6500 slide full (cutie, incarcator , handsfree , cd si cablu de date , card 2gb , garantie 2ani fara 1 luna) pe n81
__________________ <--- ..si da sunt ai mei..doar 50% ym: duddu86, (*)0721777177 NU MAI DATI ADD LA MESS..TRIMITETI UN INSTANT MESSAGE | |||
|
| | #8 | ||
| Quote:
Fa calculul si iti rezulta diferenta. Dat fiind ca ai garantie la tel, ti-l evaluez la 750 si pe al meu il las la 1050 desi pt schimburi il evaluam la 1100. | |||
|
| | #9 | ||
| pret final al n81 10.5 mil??sau e negociabil?
__________________ LyFeStyLe.... | |||
|
| | #10 | ||
| fa-mi o oferta si vedem | |||
|
| | #11 | ||
| up! sunt interesat si de schimburi cu, camera foto DSLR sau cu zoom optic mare (gen Panasonic FZ18) astept oferte. Detalii aici: CUMPAR/SCHIMB Camera foto DSLR sau point and shoot cu zoom optic mare. | |||
|
| | #12 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Iti dau un F300 NOU +350 lei diferenta pe N81? | ||
|
| | #13 | ||
| N81 - Te intereseaza un schimb cu Vand NOKIA E50 Black ?
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #14 | ||
asta e tare!daca citeai titlul thread-ului ai fi vazut ca am deja un F300, culmea, de vanzare. Ce sa fac cu altul? Unde mai pui ca n-as avea niciun castig din schimbul asta.Deci nu. Quote:
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? Ne numim oameni. Dar suntem oare? VAND/SCHIMB D600+J210i+ST60 Last edited by Jigodie; 01-04-2008 at 10:00. | |||
|
| | #15 | ||
| Ma gandesc si te anunt. Mersi.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #16 | ||
|
| | #17 | ||
| sal' s-a dat 6500 slide de-asta nu te-am mai anuntzat si am mai ramas cu un k850i full impecabil..daca te int astept pm
__________________ <--- ..si da sunt ai mei..doar 50% ym: duddu86, (*)0721777177 NU MAI DATI ADD LA MESS..TRIMITETI UN INSTANT MESSAGE | |||
|
| | #18 | ||
| Quote:
totusi fa-mi o oferta, poate facem ceva. | |||
|
| | #19 | ||
| ai pm
|
| | #20 | ||
| si tu ai, merci de oferta mai stau putin in asteptare, am nevoie de ceva cash ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|