![]() |
| | #1 | ||
| Vand NOKIA E50 Black Salutare, Se vinde 1 buc Nokia E50 Black, fara probleme, lifetimer 97 ore, folosit ca telefon de serviciu. Nu mai are garantie, nu are accesorii, nu este codat. Valabil doar pentru Bucuresti. Pret 400 RON. Accept si schimburi.
__________________ The future ain't what it used to be. Last edited by C05T1N; 15-04-2008 at 19:25. | |||
|
| | #2 | ||
| schimbi cu 5500 sport?
__________________ YD mess: ady_gsm88 Tel: 0762 746 476 | |||
|
| | #3 | ||
| ofer 300 ron, astept pm dak te int, ms ![]() | |||
|
| | #4 | ||
| Nu imi place modelul, din pacate. Mersi de oferta, oricum. Pretul nu este negociabil.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #5 | ||
| la banii aia slabe sanse , ii si zgariat nu ai accesorii , mai coboara pretul putin .. !!! NU VREAU SA ITI STRIC TIE VANZAREA !!! | |||
|
| | #6 | ||
| ti-am raspuns aici: VAND Nokia N81 8Gb & Samsung F300 | |||
|
| | #7 | ||
| Up!
|
| | #8 | ||
| Up!
|
| | #9 | ||
| Up!
|
| | #10 | ||
| Up!
|
| | #11 | ||
| Up!
|
| | #12 | ||
| Up!
|
| | #13 | ||
| Up!
|
| | #14 | ||
| parerea mea cam mare pretul la starea estetica a produsului , dar pana la urma tu hotarasti cu cat sa il vinzi , prost e cel care da nu cel care cere , daca te-am jignit prin acest comentariu consideral ca pe un free up. | |||
|
| | #15 | ||
| sfat: sterge-l de praf, fa-l gigea si fa alte poze ca sa le arati ca nu e asa cum pare in poze de la praf.bafta la vanzare.
__________________ • Click pe anunturi! • Vand racheta tenis • Vand: ipod-uri sigilate originale • Tricouri Nike Cumpar: Card minisd 128/256/512 mb Contact: 0726.908.496 | |||
|
| | #16 | ||
| 300 RON nenegociabil.
|
| | #17 | ||
| Nu arata chiar rau telefonul, macar e un om cinstit si face poze la calitate buna. Altii le fac la calitate proasta si zic ca nu au nici o zgarietura. Oricum la 300 RON e pomana. free up! ![]() | |||
|
| | #18 | ||
| Thanks.
|
| | #19 | ||
| Pretul este acum 350 RON, superoferta s-a terminat. WTF, si la 300 lei apareau jepcari care ofereau 250, doar-doar o iesi de vreo prosteala. Telefonul functioneaza ireprosabil - pacat ca nu am nevoie de el. Poze actualizate.
|
| | #20 | ||
| Ai PM. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|