![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Se W710
Vand SE w710. . Este un telefon mai mult pentru persoanele active/sportive deoarece masoara pasii pe care ii faci , calculeaza viteza de alergare, calculeaza caloriile consumate... Mai multe despre el aici http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w710-1562.php Pachetul contine urmatoarele: -telefonul w710i -baterie 900mAh -incarcator -card m2 de 512 -casti sport (vezi in imagine) - adaptor handsfree hpm-70 alb -un fel de bratara cred (vezi imagine) -sustine pentru telefon de pus la mana , pantaloni.(vezi imagine) -cablu usb -cd cu drivere -cutie -cartile -garantia + factura Eu unul stiam ca toate telefoanele de la orange au garantie 2 ani insa m-am uitat pe certificat si din pacate asta a avut un an de zile. Telefonul a fost cumparat in decembrie 2006. Cauciucul de pe fata carcasei s-a stricat si astfel telefonul arata inestetic insa functioneaza la parametrii normali. Pret 300 Lei
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
sus. Pozele sunt facute cu macro.
|
| | #3 (permalink) | ||
|
up
|
| | #4 (permalink) | ||
|
up
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Chiar nu vrea nimeni sa stie cati pasi face zilnic? Azi am fost lenes doar 3000 de pasi
|
| | #6 (permalink) | ||
|
sus
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Se poate schimba carcasa la un service gsm costa maxim 100 lei iar pretul negociabil
|
| | #9 (permalink) | ||
|
sus
|
| | #10 (permalink) | ||
|
ap
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Si-a cumparat un U600 sorry. Vinde-l si vorbim apoi
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Telefonul sta in cutie. Functioneaza perfect dar arata nasol. Nu vrea nimeni un bolid cu caroserie de dacie?
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ap
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Muzica se aude super, casti sport, adaptor 3.5mm si multe altele. Pret negociabil.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
ap
|
| | #17 (permalink) | ||
|
sus Pret negociabil...
|
| | #18 (permalink) | ||
|
sus
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Da, e codat orange. Insa nu te ajunge mai mult de 30 de lei decodarea. In plus pretul e negociabil. Vorbim pe pm daca te intereseaza.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|