![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
fara suparare dar nici pe sigilat nu dai 1900 Ron (nu din mag)...ca sa numai zic de Arte noi noute la banii care-i ceri tu,originale...cauta si tu sa vezi cu cat se vand p'aici Sirocco-urile,ma gandesc ca poate l-ai luat din magazin..ai dat o caruta de bani...si acum na...am patit-o si eu....asta-i piata,de tot rahatu! Sa-mi zici te rog ce culoare e si un pret real,daca chiar vrei sa-l vinzi!
__________________ Dau rating negativ celor care comenteaza aiurea pe thread-urile mele,fara gluma/caterinca/misto (cum vreti voi) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
adik toata lumea vinde cu 800 900 max si tu crezi ca o sa ti iei vreodata 1900? nush dar cum poti sa bagi un pret asa doar de dragul de a baga un pret... free up
__________________ CONTACT: yahoo messenger: sergiu_yo_man mobile: 0723598258/0766281884 ''Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea''. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Bucuresti |
La 800-900 RON sper ca iti dai seama ce gasesti. Va invit sa luati de la toti ceilalti care vand cu 8-900. Sunt dispus sa mai scad, dar decat sa-l dau cu ~1000 RON, mai bine nu-l vand deloc. Mersi pt. intelegere.
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
crede ma ca la 900 se da impecabil si nu facatura! eu personal am cumparat unul acum 2 saptamani impecabil cu 920! oferta lui m5 este rezonabila deci daca vrei sa l dai lasa l la pretul asta pt ca la 19 mil iti iei saphire si iti mai raman si bani de bere
__________________ CONTACT: yahoo messenger: sergiu_yo_man mobile: 0723598258/0766281884 ''Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea''. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|