![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti/Pitesti in weekend | 6120 clasic necodat
telefonul este necodat,adus din italia de pe reteaua 3,este in limba engleza,a fost al tatalui meu.lifetimer 18 ore real,a fost cumparat de nou sigilat de catre mine de pe acest forum in ianuarie.nu are zgaraieturi,crapaturi,taste sterse,arata de nota 9,5,dar nu are carcasa originala cu una rosie pentru ca s-a zgaraiat carcasa originala in timp nefiind tinut in husa.nu a fost defect niciodata.dau la el card de 128mb si incarcator.cutia o am la pitesti dar nu valoreaza nimic o cutie. as dori schimb numai cu nokia cu smartphone cu wireless,mai exact E51 silver dar accept si alte telefoane. accept schimburi si cu telefoane cu carcase zgaraiate,lovite(nu facute zob ci doar defecte optice),lcd-uri stricate,crapate etc. daca diferenta este decenta diferenta de pret +/- ne intelegem. daca se vinde pretul este de 360ron fix YM ionescu_george2003 0729841967/0768659543 valabil doar pentru bucuresti/pitesti Last edited by H_O_N_D_A; 09-09-2008 at 23:50.. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Omul se referea ca vrea ceva gen E51 si sa aiba tot symbian, nu cred ca e atat de batut in cap sa nu stie ca 6120-ul lui nu are symbian. Ia-l ca un free up
__________________ http://forum.computergames.ro/44-gsm/379900-x-sim.html | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti/Pitesti in weekend |
up. caut un nokia cu symbian,cu lcd mai mare de 2'' de preferinta pentru ca il voi folosi pentru wap.singurul symbian cu lcd de 2'' care ma intereseaza este E51. ca downgrade m-ar interesa 6630,6680 Last edited by H_O_N_D_A; 19-09-2008 at 14:13.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Bucuresti/Pitesti in weekend |
up. sa recapitulam: Nokia 6120 pachet complet in starte foarte buna de pe reteaua 3,cumparat pe 15 februarie 2008 sigilat de aici de pe forum.este in limba engleza.a fost al tatalui meu.avea 16 ore vorbite acum 2 saptamani si ceva iar eu am mai adaugat inca 10ore vorbite,deci in total are 26 de ore vorbite.telefonul arata de nota 9,5/10 pachetul contine: -telefon -2 acumulatori originali nokia -handsfree stereo original nokia -card 256MB+adaptor SD original nokia -incarcator -cablu de date -cutie -carti la schimb accept doar telefoane nokia Last edited by H_O_N_D_A; 24-09-2008 at 21:17.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|