![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Card 2 GB Nou
Cardul e nou noutz , e microSD , are adaptor pt miniSD si adaptor pt SD/MMC , deci practic e 4 in 1 , capacitatea e de 2 GB , firma KingStone viteza e 80x aceastea fiind cele mai rapide carduri de pe piata dar si cele mai scumpe !! Pret : 30 RON pt un super card Contact : teg_water ; 0722509573 ; 0761473878
__________________ Voi radeti de mine ca sunt diferit,eu rad de voi ca sunteti toti la fel !!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Adaptoarele se dau separat ?
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
e ca asta de aici Card memorie Kingston Micro-SD 2GB, 2 adaptoare SDC/2GB-2ADP la 20 lei
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti Este de neinteles cum unele persoane, chiar daca termina o facultate si/sau se cred foarte destepte, nu pot nici pana in acest moment sa se exprime corect romaneste si/sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical in cadrul acestui forum... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
nop , l-am luat akm 4 zile parca cu 45 ron din magazin , il luasem pt un nokia e61 dar am dat telefonul si am ramas cu cardul , nu am apucat nici sa il bag in tel ...e nou si il dau cu 15 ron mai ieftin decat am dat eu pe el
__________________ Voi radeti de mine ca sunt diferit,eu rad de voi ca sunteti toti la fel !!! Last edited by Dark_cs; 09-10-2008 at 15:50.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|