![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti | Motorola W388, Vodafone 720, Motorola C118
Vand 3 telefoane: 1. Motorola W388, codat vodafone. L-am folosit 2 luni, arata impecabil. Pachet complet (chgarger, casti, cablu de date, card microSD de 512MB; apropo, are mp3 player si radio FM). Are si garantie, nu stiu cat exact (oricum, mai are minim 10 luni). Pret 180 RON. 2. Vodafone 720, arata impecabil. ofer cutia cu tot ce vine el (nu mai tin minte ce am in ea, dar am cel putin charger si un card microSD) pret 200 RON 3. Motorola C118, impecabil, pret 40 RON. Ofer la el cutia cu manualele si chargerul.
__________________ | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
Up ! Update de preturi 1. Motorola W388, codat vodafone. Stare f buna, aproape nou, folosit 3 luni. Pachet complet (chgarger, casti, cablu de date; are mp3 player si radio FM). Are si garantie, nu stiu cat exact (oricum, mai are minim 9 luni). Pret 150 RON. 2. Vodafone 720, arata impecabil. ofer cutia cu tot ce vine el (nu mai tin minte ce am in ea, dar am cel putin charger si un card microSD) pret 200 RON 3. Motorola C118, impecabil, pret 30 RON. Ofer la el cutia cu manualele si chargerul. Se adauga : 4. Nokia 1680 codat vodafone, nou nout, lifetimer 0, la cutie. pret 120 RON
__________________ | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
Up ! 1. Motorola W388, codat vodafone. Stare f buna, aproape nou, folosit 3 luni. Pachet complet (chgarger, casti, cablu de date; are mp3 player si radio FM). Are si garantie, nu stiu cat exact (oricum, mai are minim 9 luni). Pret 150 RON. 2. Motorola C118, impecabil, pret 30 RON. Ofer la el cutia cu manualele si chargerul. RON
__________________ | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
Up !
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |