![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Daca scriai VIND COPIE LUNA....crede-ma ca nu mai pierdeam timpul sa-ti vizitez thread-ul EDIT: Cam asa arata mesajul primit de la ipse Quote:
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Nick anterior: nick90 Join Date: Apr 2005 Location: UK / Bucharest |
si eu am patit acelasi lucru ca si bart, am intrat degeaba nefiind interesat de o chinezarie. in regulament scrie clar ca trebuie sa zici in titlu ce vinzi EXACT,asa ca las o moale cu smecheriile astea prin care atragi vizitatori pe thread.
__________________ Y!: c_nick90 | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Nick anterior: nick90 Join Date: Apr 2005 Location: UK / Bucharest | Quote:
stai linistit ca o sa se ia masuri
__________________ Y!: c_nick90 | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
Tin sa te anunt ca acel "s-au" se scrie "sau" si "exect" e de fapt "exact". Titlul tau nu e deloc sugestiv din pacate ai putea sa rogi un moderator sa il modifice. Cat despre pm-urile date colegilor de forum iti tradeaza o anumita lipsa a unei parti din creierul mic .
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
limbaj titlu ce uita un cuvint cheie scandal CLOSED PS legat de PMuri....nu intra la regulament...nu pot actiona intrucat sint PERSONALE....nu denota decat cat de educat sau nu este cel ce da astfel de mesaje!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |