![]() |
| | #202 (permalink) | ||
|
@just_do_it - Chiar nu stiu ce sa zic, dar nu prea cred ca e voie, in orice caz nu cred ca trebuia postat aici. Am vazut ca are si un nume de firma, iar publicitatea pt persoane juridice se plateste. Asteptam un raspuns din partea unui moderator.
__________________ | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
ma bag si eu...desi inca nu am patit-o,era cat pe ce sa ma intep...va sustin
__________________ Join Anti-fake + Anti-Tembelism http://forum.computergames.ro/44-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Quote:
Am crezut ca a fost o intamplare, dar se pare ca si a facut un obicei. Dar asta e, data viitoare sa fim mai atenti ![]() LE: @satiriadis: Tranzactia nu a fost facuta pe computergames. Ulterior am vazut ca are cont si aici
__________________ Last edited by coldone; 11-04-2009 at 16:29.. | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Pai daca face ce face,de ce nu a primit un trader rating negativ de la voi ?
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
Pentru ca, in cazul meu, nu a precizat nici ce user este si nici nu a postat in anunt, nu isi da numarul de telefon pe absolut nicaieri. Deci cum sa il indic clar ca fiind el? Oricum, tot pleava societatii raman acesti indivizi, indiferent de metodele folosite pentru a pacali oameni care au incredere in ei. As vrea sa ma vad odata cu acest riminiceanu si, daca el este inculpatul, sa o reglam asa mai neortodox...
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
daca iti dadeai seama ca vroia sa-ti traga teapa atunci, reglai pe loc conturile. Cel mai bine e sa nu iti ia ochii chilipirurile si sa fii cu picioarele pe pamant. Si eu sunt circumspect de obicei, nu fac tranzactii decat cu useri cu TR+ destul de considerabil si pana acuma nu m-am ars, am dat numai peste oameni de treaba si pe care-i respect. Pentru ceilalti nesimtiti, tepari ordinari, o sa se intoarca roata la un moment dat. E de ajuns numai ca ai precizat numele userului ca sa stie lumea sa se fereasca pe viitor de acest individ. Numai simplul fapt ca nu a intrat pe thread sa-si exprime punctul de vedere este o dovada clara ca a acceptat tacit acuzele si vrea sa pastreze un "low profile". Ce sa zic, pe viitor mai multa atentie. Ideea cu o piata cu circuit inchis mi se pare cea mai corecta, poate nu este democratica, dar numai asa scapam de pleava. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Comentariile in threadurile mele nu sunt bine venite , daca aveti ceva de spus spuneti-mi pe PM si va raspund cu mare placere.Contact: Y!:ionutz_x6![]() -Telefon cereti pe PM ptr ca este privat. | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
Pai nu era man nici un chilipir. Eu vindeam un N95 8gb nou pentru ca aveam nevoie urgenta de bani, iar el mi-a dat o mare parte din suma ceruta plus un alt telefon, sub pretextul ca nu mai are alti bani. Si corect cum ma stiu, nu m-am gandit ca exista gainari care se prostitueaza pentru cateva zeci de lei... El a insirat o poveste patetica ca i-a furat telefonul de serviciu(de parca ar da vreo firma n95 angajatilor) si ca e terminat, cand el era un bijnitar retardat. Episod inchis. Poate posteaza aici sa infirme toate astea.
__________________ Cumpar iPhone 2G cat mai ieftin. Astept oferte pe PM. | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Quote:
Probabil nu toata lumea urmareste acest thread. Atata vreme cat (din ce ati zis) nu lasa date de contact, gen numar de telefon, el nu poate fi identificat ca fiind teparul (bisnitarul) respectiv, ba mai mult daca se simte, chiar va nega crunt. Ideea e ca daca nu stii cu cine te intalnesti sa fii de 1000 de ori mai atent (daca se poate) si sa nu te duci singur. Eu inca nu am trecut prin momente de genul, dar telefoanele (proprietati personale sa zic asa) mi le-am achizitionat prin intermediul CG & co. si clar nu mi-ar fi parut bine daca as fi patit sa-mi iau teapa cu vreun fake ( cuz' banii nu "creste" in copaci). Drept urmare, avand in vedere ca nu imi castig existenta prin "comercializarea" de telefoane nu pot decat sa zic ca va sustin in actiunea aceasta, deoarece va veni perioada cand imi voi schimba iar telefonul. aveti grija :-??
__________________ id: aristik_croko | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
| da am obs si mai are si probleme cu semnalul v7.21 suspectez eu am altul acum cu 5.50 si afiseaza lifetimer si semnalul merge impecabil ![]() eu de acum o sa apelez pe cat posibil la open_clan , omul este foarte serios si sunt foarte multumit de preturile la telefoane. nu ii fac reclama dar chiar asa este. am avut o problema cu telefonul si mi l-a schimbat pe loc , amabil , un adevarat seller care stie sa se poarte cu clientii
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
|
a inceput forumul sa se curete cei cu chinezarii au inceput sa o lase mai moale.
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
R@ZOR - open_clan o fi el om serios pentru tine, dar are 4 useri cu care se logheaza pe forum aici. A luat ban pentru clone. Nu stiu cat de serioasa poate fi o persoana care abuzeaza de mai multe identitati ca sa isi vanda produsele.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |